reklama

Zastrzyki w brzuch

reklama
Wszystko zależy z jakiego powodu je bierzesz. Ja będę brała przez całą ciąże i okres karmienia piersią :)
Chyba, że chodzi o możliwość wkłucia się w brzuch kiedy urośnie, to już chyba sprawa indywidualna, zawsze można robić w uda albo ramiona

Heparynę podaje się w tkankę tłuszczowa i w uda i ramiona jak najbardziej można. Przecież ta igiełka jest za krotka żeby trafić w jakikolwiek mięsień 😅
To samo mi mówiła położna, że nie ma szans żeby doszło do mięśnia. Ja tak się przyzwyczaiłam w brzuch, że jakoś na nogach było źle.

To samo mi mówiła położna, że nie ma szans żeby doszło do mięśnia. Ja tak się przyzwyczaiłam w brzuch, że jakoś na nogach było źle.
Ja jak kiedyś brałam dość duża dawkę 2 x dziennie to miałam tak brzuch zmasakrowany, że musiałam robić już w uda. A z kolei pielęgniarki robiły mi głównie w ramiona, bo leciały hurtem i było im najszybciej.

reklama
Ja jak kiedyś brałam dość duża dawkę 2 x dziennie to miałam tak brzuch zmasakrowany, że musiałam robić już w uda. A z kolei pielęgniarki robiły mi głównie w ramiona, bo leciały hurtem i było im najszybciej.
Ja mialam małą dawkę (na szczęście) więc jakoś szło. Tobie bardzo współczuję, no ale wszystkie chyba powiemy to samo... Czego się nie robi dla naszych bobasów 😄

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry