reklama

Zastrzyki w brzuch

Wszystko zależy z jakiego powodu je bierzesz. Ja będę brała przez całą ciąże i okres karmienia piersią :)
Chyba, że chodzi o możliwość wkłucia się w brzuch kiedy urośnie, to już chyba sprawa indywidualna, zawsze można robić w uda albo ramiona
Tzn ja mam progesteron w zastrzykach, brałam do 12 tc w brzuch, miałamna 2 tygodnie odstawiony, ale znowu muszę brać i trochę się boję w brzuch właśnie...

reklama
Tzn ja mam progesteron w zastrzykach, brałam do 12 tc w brzuch, miałamna 2 tygodnie odstawiony, ale znowu muszę brać i trochę się boję w brzuch właśnie...
A to z takimi zastrzykami nie miałam do czynienia, wiec nie chce Cie wprowadzać w błąd odnośnie miejsc wkłucia.
Z góry założyłam, że chodzi o heparynę a na zastrzykach z progesteronem zupełnie się nie znam.

A to z takimi zastrzykami nie miałam do czynienia, wiec nie chce Cie wprowadzać w błąd odnośnie miejsc wkłucia.
Z góry założyłam, że chodzi o heparynę a na zastrzykach z progesteronem zupełnie się nie znam.
Tzn lekarz mówił, że można tak i tak bez problemu, ale ja się boję, że się coś stanie dziecku. Pewnie niepotrzebnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry