Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej Dziewczyny:-). ja mieszkam póki co w Opolu, ale za miesiąc będę już mieszkać w rodzinnym Zawierciu więc chętnie poznam mamusie mieszkające w tym samym mieście:-). Coś widać, że niezbyt często tu zaglądacie, ale mam nadzieję, ze jednak forum się rozrusza:-)
hej ja nie jetem z zawierci tylko z okolicy ale niema sprawy pogadać zawsze można mało osoby tu wchodzi ale jak będę miał kim pogadać to wejdę pozdrawiam:-)
Hej:-)
eh przy Maluszkach to cały czas człowiek zapracowany:-), Mój ma teraz etap włażenia wszędzie gdzie nie mozna i dosłownie cały dzien muszę Go mieć na oku, bo jak tylko usiądę to Aluś zaraz stoi przy meblach i sie chichra:-)
Witam się :-)
Nie jestem jeszcze mamą, ale już za niedługo będę :-) jestem w 9 m-cu ciązy:-) natomiast mieszkam z Zawierciu, wreszcie znalazłam wątek gdzie bedę mogła poradzić się na temat porodów w Zawierciańskim szpitalu...
może doradzicie ???
Dawno tu nie byłam, po nikt nie pisał, ale dzisiaj weszłam przez przypadek, a tu tyle nowych mamusiek :-)
Blondi ja rodziłam w Zawierciu. Różne są opinie na temat tego szpitala, chyba jak wszędzie. Ogólnie ja jestem bardzo zadowolona. Miałam cesarkę, bo na początku ciąży okazało się, że mam torbiel jajnika i lekarz chciał to przy okazji zobaczyć od wewnątrz. Ale na szczęście się wchłonęła i nie było już po niej śladu
Agita teraz jest chyba najgorszy etap dla Ciebie w życiu Twojego maluszka, trzeba mieć oczy dookoła głowy. Ale fajnie jest patrzeć, jak dziecko jest ciekawe świata i codziennie odkrywa nowe możliwości Już wróciłaś do Zawiercia?
Zlosnica widzę, że masz bliźniaki, wow, podziwiam! Ja zawsze chciałam mieć bliźniaki, ale nie wiem czy bym dała radę...