Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziewczynki - ślicznie wyglądacie:-) normalnie aż trudno uwierzyć,ze czasami:-) aż tak narzekacie na samopoczucie bo normalnie to kwitnące jesteście OBIE:-)
kasirka Twój brzunio też fajniutki ale nie widzę twarzy więc nie wiem czy też kwitniesz:-)
Zobaczcie jak jest dziwnie jak leże ... na dole brzuszek to normalnie jakby pusty był malutki tak się wbił w kanał rodny a u góry wypina się wupką ... na zdjęciu to jeszcze i tak mało widać ale jak się dotnie to normalnie szok hehe a to łobuz mały ;-)
i to dopiero dziś w nocu zauwazyłam że się tak porobiło,wcześniej tak nie było ... myśle sobie boziuu co ja malucha gdzieś zgubiłam hehe ale zaraz dał o sobie znać ;-) wogóle przyuważyłam że moje dziecko w nocy to śpi praktycznie cały czas,czasami wierzgnie-poruszy się a tak to spokój mam nadzieje że tak też po porodzie będzie :-)