reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

reklama
nie żartuj Twój też duży....
mi też tak się robi ja leżę, a wogle to mam odczucie jakby dzidzia rozpychał się jeszcze w poprzek :eek: ateraz fotka z wczoraj na pół leżąco.....
tylko ostrzegam to będzie STRASZNE......

2zexhtg.jpg

Hana ja zwykle slicznie wygladasz!!!!!:-)
Kasira kochana musisz sie nameczyc z takim duzym brzuszkiem :tak: ale widac, ze ciaza ci sluzy...

Anula jak ja sie poloze to tez mam takie wrazenie jakbym nie miala brzucholka !!!!

ja mam takie wrażenie jakby dziecku główka zniknęła - jakby jej wogóle tam nie było i jak się dotke to aż tak płasko jest hehe dziwnie a cała reszta ciałka u góry ;-)

mój gigant jest tak niewygodny że nie mogę spać, a jak się przekręcam z boku na bok to najpierw brzuch a potem ja....straszny ból mówię Wam!
chyba pobiję rekord w wadze dzidzi w polsce hihihihihi:-D

Anulka - Ty sprawdź kochana - może główka już wyszła:-) skoro znikła...

Kasirka - stwierdzam,ze również kwitnąco wyglądasz -- wcale nie umęczona dzwiganiem Maleństwa

a ja nie wiem czy mi opadł czy nie:no:
pewnie bym już chciała widzieć jakieś symptomy zbliżającego się porodu...
ale to pewnie tylko wyobraźnia

dzisiaj mały znów tak wysoko się ruszał,ze prawie pod gardłem Go miałam:no:

a tak ładnie na dworku ...i by się na spacerek z wózeczkiem poszło...

WOW!!!:szok: KASIRA jestem pelna podziwu!!!:tak: jak ty sie poruszasz z takim oooooogroomnym brzuszkiem???
Koral czyzbys sie zawstydzila:zawstydzona/y: bo brzusio schowany pod bluzeczka???
Hana ty wygladasz super!!!Chyba nic nie przytylas?Tylko brzusio urosl a i tak wcale nie duzo;-) ;-)
Anula ty tez niczego sobie - do twarzy ci w ciazy:tak:
Ach wszystkie wygladamy kwitnacy-nie ma wogole innej opcji!!!!
ciekawe jak to bedzie po porodzie :-) hihihi niewyspane , w domowych ciuchach bo po co sie ubierac jak dzidzi moze sie ulac ,ale nadmiar mleka moze obrudzic bluzke itd.Mam nadzieje ze nasi M to zniosa;-) ;-) ;-) a i kolejna proba wstawienia fotki... no i DUPA!!! nie wiem o co chodzi???:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

oooo nareszcie udalo sie:-) :-) :-) to fotka robiona wczoraj i jak myslicie opadl mi juz brzuszek czy nie? ja mam wrazenie ze jest taki sam ksztaltem nie rozmiarem oczywiscie hihi od poczatku:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry