reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

reklama
Oj mi to też wylazł ten pępek i brzydko to wyGląda hehe bo wcale go nie ma tak naprawde i wogóle jakiś taki śiny się czasami robi czy coś ... ciekawe jak to będzie odrazu po porodzie,skóra będzie wisiała na brzuchu a pępek to się odrazu wsiorba do środka zpowrotem czy co ?? Hallo doświadczone mamuśki ?? ;-) Proszę mi tu na męczące mnie pytako odpowiedzieć ;-)

A TAK NA MARGINESIE TO POPROSIMY POZOSTAŁE KWIETNIÓWECZKI O POKAZANIE SWOICH BRZUSZQW !! KWIECIEŃ JUŻ TUŻ TUŻ WIĘC BRZUCHOLE LADA MOMENT ZNIKNĄ .... NO SZYBCIUTKOO !! :tak:

czesc anulka, ja wstalam wlasnie i widze ze ty dostepna tu sie rozpisujesz, pewnie spac nie mozesz biedactwo, ale komputerek ci nie pomoze,
do lozka!!! :cool2:

A TO MÓJ DZISIEJSZY BRZUSIOO,MAM NADZIEJE ŻE TO JUŻ OSTATNIA FOTECZKA ( TYLKO PROSZE SIĘ NIE PRZESTRASZYCH MOICH ROZSTĘPÓW,SĄ OBLEŚNIACKIE ) :-)

Super brzuszki

No właśnie ARWENA - gdzie twój pępek? mój wywalony do góry nogami też przebija przez bluzkę,

ANULA - piękny brzusio a rozstępy jak to mówią - to medale macieżyństwa tak że się nie przejmuj

MONA - twój bardzo zgrabniutki, gratulacje

anula nie ma co ja mam takie same!!!!

490wu9e.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry