reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

Ja go już drugi raz obcinałam.
Oj, musiałam irokeza ściąć, bo mnie wkurzał - po bokach miał mało włosów, a irokez się nie trzymał, tylko układał na boki - z przedziałkiem na środku - mały wyglądał okropnie :-p Kojarzył mi się z takimi kolesiami, co podgalają sobie włosy po bokach i z tyłu, a na górze zostawiają, ch*j wie po co, dłuższe włosy - no masakra,. Więc stwierdziłam, że ciacham króciutko :-p

reklama
zołza synek wyglada jak poważny facet po obcięciu :-)
a jak go ostrzygłas? nie wiercił sie i pozwolił? bo ja mojego Matiego jak miał za długa grzywke to na spiaco ciełam bo tak to sobie nie dał...
a niedługo bede musiała go znowy ciachnąć zeby bardziej na mężczyzne wygladał :-)

MamoMatiego :-) Mały siedział w krzesełku do karmienia, przed nim ojciec z chrupkami, a ja z grzebykiem i nożyczkami latałam ;-) W pewnym momencie K. musiał mu przytrzymać główkę, ale mięczak z niego - jak mały się rozpłakał, to nie dał rady ;-) Troszkę nierówno, ale ogólnie dosyć fajnie wygląda, więc jestem zadowolona ;-)

a ja zrobiłam błąd i maszynką młodego odrazu pojechałam jak był mały.... i teraz ma włosy twarde i proste.. od maszynki włos się robi taki twardy ffffeee... a mial jak aniołek...

Zołza super! sezon fryzjerski w pelni :-)

Martadelka ja neistety znam możliwości majki i wiem że u fryzjera by nie usiedziała ani chwili i nie dała się dotknąć... cięłam po kąpieli, gdy zmęczona i siedzi na przewijaku - jedyne miejsce na którym nie szaleje bo wie że mało miejsca i może zlecieć :p

mamoM na śpiąco?:sorry2:
lavrunia ostatnie zdjęcia wywołać i w ramkę, rodzeństwo:tak:
madzioolka ja tak tylko mówię, że fryzjer, ale nie wiem jak to wydjzie w praktyce;-)

MATI ma nowego kumpla, na poczatku sie go bał a teraz to ulubione miejsce do lezakowania
P7180003.jpgP7180004.jpgP7180005.jpgP7180006.jpg
najgorzej bo jak Grzesiek jest w domu to kłóca sie o misia
a mis jest moim prezentem na 18 od kolegów :-)

reklama
Do góry