reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

reklama
sliczne te wasze dzieciaczki.. niestety ja mam tak jak blondi.. Kubus sie zasłania i chowa.. i niestety nie mozemy na niego popatrzec.. licze ze jak juz pójde w listopadzie na USG to nie bedzie siedział na dupci tylko skieruje sie główką w dół wtedy moze uda sie jakos cyknąc zdjecie..

Mój synuś sie obrócił, zwrócił się główką w dół i moglismy dostrzec jakk nasz Skarbuś ziewa :-) ale ginekolog znów Nam zdjecia nie dał, ale na następnej wizycie 10.11. to już się upomne jak będzie widać znów buzie :-)

iwi- gdzie robilas to usg???
ja sie zapisalam do starmedu na 10 lutego juz 3 raz bede robila tam badanie- ale kurcze ono kosztuje 200-250zl juz plakac mi sie chce, a moj gin mowi ze nie widzi komor mózgu i musze zrobic na lepszym sprzecie ;/ prawda taka ze on dodatkowo dostaje premie za to ze swoje pacjentki tam wysyla! no ale z 2 strony w tym starmedzie badanie robi Augustyniak Piotr- i on sie w tym specjalizuje.. sama juz nie wiem 3 raz wydatek 250zl mnie przeraza..

W przychodni Dąbrowa dostałam skierowanie na badanie serduszka, więc za darmo i powiem że się nie spodziewałam że dostanę takie zdjęcia, a tak się denerwowałam przed badaniem, a tu na szczęście wszystko w porządku i jeszcze takie zdjęcia. Przyjechała prze szczęśliwa.:-) lekarz był bardzo miły w sumie nie musiał robić

pewnie na Sojowej? kurcze nalezalam tam do dr Grzybowskiej, super gabinecik przestronny i ona przesympatyczna i godna polecenia, no coz ze wzgledu na choroby nie mogla mnie prowadzic;/ no to nic pojade do tego starmedu i bede beczec po;) tylko filmik zrekompensuje mi ten wydatek i opis lekarza ze wszystko ok, choc czuje ze ok!

reklama
No dokładnie na Sojowej ja tam też miałam robione badania prenatalne, a filmik 4d też robiłam prywatnie 23 tygodniu i te zdjęcia obecne 29 są fajniejsze, bo tam był jeszcze taki szczuplutki, a tu już widać go wyraźniej. Na pewno filmik zrekompensuje wszystko zobaczysz synka a on z tego co pisałaś już duży chłopak więc buźka będzie śliczna. No i na pewno jest wszystko dobrze.

Do góry