reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

Dzięki dziewczyny :) Oczywiście siostrze przekażę słowa uznania.
A mój Tymek - owszem, przystojniak z niego rośnie - ale i prawdziwy facet. Chodzić trzeba za nim i sprzątać... ;) Muszę pilnować by mi na próżniaka nie wyrósł :)

reklama
rany dopiero teraz zauwazylam Twoje foty damqelle!!!!!!!! po 1. sliczna ciężarówka;) po2. swietna pamiatka!!!!!! po 3. Twoja sis ma oko! potrafi uchwycic to co najpieknijsze!!!! po 4. Młody to przystojniacha... bez 2 zdan!

Piękne zdjęcia damquelle :)

My dzisiaj poszliśmy na spacerek, taka piękna była pogoda :)

DSC_0493.jpgDSC_0492.jpg
DSC_0457.jpg

Damqelle.Kashyaa.jumabe,ariskaa.sylvi-brzuszki boskie.
Ciekawa sesja super fotosy,skarb taka siostra.........a te oczy syna...........hmmm...od razu mi przypomina się piosenka Iwana i Delfina....o czarnych oczach.... :)
Co do pępuszka to ja mam rozprasowany juz od 4 mca.a mialam wklęsły przed ciążą...z synusiem mi się rozprasował tak gdzieś o tę porę.
Oj ja tez mam siatkę kartograficzna na brzuchu z poprzedniej ciązy...

damqelle ja uwielbiam ogladac twoje zdj sa poprostu rewelacyjne a i pamiatka na cale zycie. pomysly macie swietne no i zdolna masz siostre a i syna masz przystojnego bardzo oj pilnij go :).

sylvi no prosze jak elegancka ciazoweczka, brzuszka nawet bardzo nie widac

reklama
Do góry