reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

reklama
moncia - świetny brzuszek a pępek wygląda jak gwizdek strasznie mi się podoba:tak:, mój jest na razie jeszcze wklęsły i chyba marne szanse żeby wyskoczył.

katka - ja miałam 16 lat jak urodziłam córę i poradziłam sobie, a raczej poradziliśmy bo razem z moim mężem:tak: wiadomo że wsparcie rodziców daje bardzo dużo w takim wieku, my je mieliśmy, i udało się, córa skończyła w październiku 9 lat, i pomimo zgrzytów z mężem, wzlotów i upadków nadal tworzymy rodzinkę:-)

Wy też dacie sobie radę, trzymam kciuki za Was i waszą kruszynkę:-)

moncia - świetny brzuszek a pępek wygląda jak gwizdek strasznie mi się podoba:tak:, mój jest na razie jeszcze wklęsły i chyba marne szanse żeby wyskoczył.

katka - ja miałam 16 lat jak urodziłam córę i poradziłam sobie, a raczej poradziliśmy bo razem z moim mężem:tak: wiadomo że wsparcie rodziców daje bardzo dużo w takim wieku, my je mieliśmy, i udało się, córa skończyła w październiku 9 lat, i pomimo zgrzytów z mężem, wzlotów i upadków nadal tworzymy rodzinkę:-)

Wy też dacie sobie radę, trzymam kciuki za Was i waszą kruszynkę:-)

My z moim Kamilem tez nieraz sie kłócimy, ale jemu nie da sie przetłumaczyc^^
chyba ze powiem ze ma mnie zawiesc do domu do mamy to juz jest milusienki;]

Katka cale zycie polega na docieraniu sie.. ja z moim jestem 10 lat i co? czasem sobie mysle,że go jeszcze nie znam, bo mnie zaskakuje.

reklama
33(1).jpg

bucik(2).jpg

bucik.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry