reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

Karolcia obiecuje, że jak tylko się ładnie zaokrągli zaraz wrzucę jakieś fotki, na razie rosnąć zaczyna, ale nie ma się jeszcze czym pochwalić:-)

reklama
Czas na następne zdjątko 18 tydzień
DSC00969.jpg
I dla porównania 14 tydzień
DSC00933.jpg

Ostatnia edycja:
julka ależ fajny brzuchalek masz :) I jesteśmy w tych samych tygodniach bo ja dziś mam 18tc no jeden dzień prowadzisz haha

martuś, a Twój jaki brzusio zgrabniutki:)

Ja to tez Wam wkleje bo ja kazdego tygodnia robie...a fajna pamiatka potem jest:)

Ja w pierwszej ciąży tez nie robiłam i troszke tak szkoda, że żadnych zdjęć nie mam ale później jak z Nicolcią byłam w ciąży to sobie odbiłam ;)

Zobacz załącznik 273827 Witam Dziewczyny, oto mój Bejbik, któremu "na razie nic nie dynda" jak powiedział pan doktor :-) Śledzę wasze forum od dawna, potem się zarejestrowałam, a teraz ujawniam :-) Gdyby tak "nie dyndało" do końca, to byłaby to chyba jedna z niewielu dziewuszek wśród styczniowych chłopaczków, no ale zobaczymy...

reklama
Do góry