reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Moja wina, moja wina :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, postawiłaś mnie do pionu;-). Dzisiaj wieczorem odpiszę bo muszę się skupić a tu rodzinka przeszkadza, właśnie zjadłam ciepłą zupkę, mam rumieńce i płoną mi policzki i uszy, przed zupką byłam na 4-godzinny spacerze z Małgosią aby mogła pospać bo u sąsiadów dalej remont.

Dziękuję za pochwały, córcie w genach dostały co lepsze i wiecej po mamusi bo jakby po tatusiu np. odziedziczyły nos to musiałabym zbierać na operacje plastyczną;-).
jola - masz rację, Gaba to buntownik i zawsze powie co myśli (nawet jak skończy się to kara - ma to po tatusiu).

Wiesz..moze to i dobrze ...bo bedzie wiedziala czego chce w zyciu.....tylko teraz napewno Ci jest ciezko z takim malym buntownikiem...:shocked2:;-)

a jesli chodzi o geny....to po mnie niestety dziewczyny dostaly jedno odstajace ucho....:-(:-(:-(:-(:-(....i nadodatek jest troszke wieksze od drugiego.....tylko ze ja to zauwazylam dopiero u siebie jak zwrocilismy uwage ze one maja wieksze ....:-(:-(:-(:-(:-(.....mam nadzieje ze wloski przyslonia....smutno mi z tego powodu....:-(

reklama
O matko Jolu czy ciebie pogrzało??????? :szok::szok:też żeś wymyśliła!!!!! jedno odstające większe ucho!!!!!!! normalnie ty chyba się nudzisz że siedzisz i takie głupoty wymyślasz!!!!wstydź się!!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

O matko Jolu czy ciebie pogrzało??????? :szok::szok:też żeś wymyśliła!!!!! jedno odstające większe ucho!!!!!!! normalnie ty chyba się nudzisz że siedzisz i takie głupoty wymyślasz!!!!wstydź się!!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Wiesz Martus....ale to prawda.....ja wiem ze to tylko uszko.....zreszta juz mialam sie kiedys Was zapytac, ale stwierdzilam ze nawet jak to widac to i tak mi nie powiecie...:-(:-(:-( No te nieszczesne lewe uszko.....:unsure:
A jak sie urodzily to mialy takie sliczne malutkie uszka i nieeodstajace....:-(:-(:-(:-(

Marzenko...dziekuje za komplementy....:tak::tak::tak::tak:

jola

Haaaa haaa haaaa :rofl2: ..... aleś palnęła. Tyle lat i nie zobaczyłaś swojego ucha a martwisz się o uszka dziewczynek. No wiesz :oo:.... Ja w ogóle tego nie zauważyłam :eek::eek::eek: Nawet tych odstających uszek nie zauważyłam!!! :eek: A uwierz mi, naprzyglądałam się Twoim dzieczynkom że hoho :tak:

m&m's czapusia fatycznie - pocieszna, ale pociesznej minki Twojej cudnej Majuni nie przebije :yes:

m&m's - a Majka robiła bąbelki ze śliny???? Śliczna dziewczynka a w tej mince coś zadziornego...
jola - ależ nie przejmuj się!!!! zawsze prawa strona ciała rózni sie od lewej, ja mam różnice w długości dłoni o 1cm a moje córcie maja większe uszka ode mnie i w dodatku Gaba ma odstające i grubszą małżowinę uszną (mam nadzieję, że noski pozostaną takie po mnie bo jak po mężu to będzie tragedia:szok::szok::szok:). Teraz może Ci się szczególnie wydawać, że dziewczynki mają odstające uszka bo mają krótkie i puchowe włoski i przez to masz takie dosadne wrażenia - zmieni się jeszcze trochę bo wzmocnią się włosy i zasłonią kształt głowy, zmienią się rysy twarzy bo pucki zrobią sie mniej puckowate. Nie smuć się na zapas!!!!

KASIA1208-sliczny filipek i jak ladnie siedzi
MONIKA1977-bardzo sie zmienil tomus,on chyba dlugi sie urodzil
M&MS-super masz dzieciaczki,a maja sliczne ciemne oczka
MMATYSIA-sliczny filipek usmiech od ucha do ucha
ANKZOC-ta pierwsza fotka bombowa ,taka duzia i siama je;-)
JOLU-przepiekne kobitki
AGA,CONFI-wypad na basen sie udal widac,dzieci mialy radoche
MONIQSAN-lilijka ale ladniutka ta grzywka boska ,xavus tez ma jeszcze
ANETKA-jaka zapatrzona ,sliczna i ladnie siedzi ,moj narazie probuje a tu zachwile mu 7mscy stuknie
IMAGINATION-jak tomus siedzie sztywno
CONFI ale dami ma jezorek wielgasny ;-)lady chlopczyk
MAMSTUD super dzieciaki gaba cala ty
BOHACIEFKA-sliczne dziewczyny gabi napewno zadowolona ze ma siostrzyczke,no i wreszcie sie mama pokazala.
M&Ms-to ty tez martusia ;-)milo mi

mysle , ze wszystkie skomentowalam,:-) jestem na biezaca

reklama
jola

Haaaa haaa haaaa :rofl2: ..... aleś palnęła. Tyle lat i nie zobaczyłaś swojego ucha a martwisz się o uszka dziewczynek. No wiesz :oo:.... Ja w ogóle tego nie zauważyłam :eek::eek::eek: Nawet tych odstających uszek nie zauważyłam!!! :eek: A uwierz mi, naprzyglądałam się Twoim dzieczynkom że hoho :tak:

m&m's czapusia fatycznie - pocieszna, ale pociesznej minki Twojej cudnej Majuni nie przebije :yes:

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:.....no stwierdzilismy z mezem ze to tylko wyglad estetyczny ,....najwazniejsze ze sa zdrowe i wesole dziewczynki...:tak::tak:

m&m's - a Majka robiła bąbelki ze śliny???? Śliczna dziewczynka a w tej mince coś zadziornego...
jola - ależ nie przejmuj się!!!! zawsze prawa strona ciała rózni sie od lewej, ja mam różnice w długości dłoni o 1cm a moje córcie maja większe uszka ode mnie i w dodatku Gaba ma odstające i grubszą małżowinę uszną (mam nadzieję, że noski pozostaną takie po mnie bo jak po mężu to będzie tragedia:szok::szok::szok:). Teraz może Ci się szczególnie wydawać, że dziewczynki mają odstające uszka bo mają krótkie i puchowe włoski i przez to masz takie dosadne wrażenia - zmieni się jeszcze trochę bo wzmocnią się włosy i zasłonią kształt głowy, zmienią się rysy twarzy bo pucki zrobią sie mniej puckowate. Nie smuć się na zapas!!!!

No mam nadzieje ze to z czasem jednak sie zmieni..tzn. nie te odstajace uszku bo ono to juz sie nigdy "nie przyklei "ale wlasnie ze wloski urosna.:tak::tak::tak:

JOLU-przepiekne kobitki
mysle , ze wszystkie skomentowalam,:-) jestem na biezaca

Dziekuje........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry