reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

m&m's Confi jak ja bym chciała taki jęzor zobaczyć u swojego ach puki co niemożliwe:confused2: a Majka sliczności a ostatnie zdjęcie super
a oto Filiś z dzisiaj
DSC00931.jpg

reklama
m&m's - i ja popieram moniq - Maja hipnotyzuje z tych fotek:tak::-):-):-). Udaczka jak udeczka - Ona cała jest do schrupania!!! Śliczna!!!:tak::-D

Kasiu - doczekasz się języczka Filipkowego... spokojnie... za niedlugo mile Cie zaskoczy:tak::laugh2:. Pocieszny jest i z tymi stópkami w buzi i z zabaweczkami:tak:

jola466 na Twoje córeczki można patrzeć godzinami, uwielbiam oglądać ich zdjęcia, sa po prostu cudne :-)

m&m's Maja to śliczna dziewczynka, ładna kobietka z niej będzie. No i ma fajny jęzorek :-p

kasia1208 smakowały Filipkowi nóżki? :-p ładnie siedzi, słodziak z niego :tak: mamy taką samą grzechotkę - tego pomarańczowego lwa ;-)

nadrobię was kochane jutro bo mam parę stron a dziecie woła, ale przedstawiam wam spiewająca Maję, wybaczcie jakoś filmiku kiepska, ale pod reką miałam kom. a mała siedziala na stole w kuchni :-D wiec jedną ręką trzymałam Maje a drugą nagrywałam

[video=youtube;T-pL1DORwgE]http://www.youtube.com/watch?v=T-pL1DORwgE[/video]

ankzoc wybacz pytanie ale jak wrzucasz filmik?
I jak to zrobiłaś że Maja tak śpiewa? :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

Kasiu, fajny akrobata z Filipka. Moja Mania raczkuje, ale nadal nie wie że ma nogi. :-):-)

Anetka, coś ty za tym aparatem robiła? widać że Zuzia nadziwić się nie może. :-D:-D
Wydaje mi się czy do Ciebie jest podobna?

aha, martalis skąd wiesz że ja też Martusia.:rofl2:

mój za to nie raczkuje i nawet nie zamierza , ale dzisiaj się obrucił z brzucha na plecy a u niego to dziwne
ja też nie umie wrzucać filmików:zawstydzona/y: a Majka super śpiewa :tak:

kasiu, ale widać smaczne stópki ma Fifi? Próbowałaś? Naprawdę takie dobre? :laugh2:

AnetkaZuzie widać lubi cuda techniki :) aparat bardzo jej się podoba. Fajne ma body :tak:

ankzoc Nieźle Maja się rozdziera. U nas jest podobnie ... tyle że mnie to już irytuje, bo cały dzień się tego znieść nie da :sorry: A może w kuchni jej się tak spodobało? :happy: No i niby filmik słabej jakości a Majeczki mega rzęski i tak widać :-)

A my wreszcie uruchomiliśmy nowy zakup :tak::-) Radości jak widać co niemiara :-)

Załączniki

• IMG_3234.jpg
    IMG_3234.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 102
  • IMG_3239.jpg
    IMG_3239.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 86
  • IMG_3244.jpg
    IMG_3244.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 113
  • IMG_3240.jpg
    IMG_3240.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 86
  • IMG_3245.jpg
    IMG_3245.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 76
  • IMG_3250.jpg
    IMG_3250.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 86
  • IMG_3253.jpg
    IMG_3253.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 80
  • IMG_3255.jpg
    IMG_3255.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 92
Tikanis....dziekuje ...bardzo mi sie milo zrobilo....:-):-)

Bohaciefka....oj tak...pilot jest najbardziej pozadana zabawka a pasek od lezaczka..no coz ..zawsze pod reka...:-D:-D:-D:laugh2::laugh2:
A te moje podwojne szczescie to pomimo podwojnych obowiazkow to za nic na swiecie bym zamienila na pojedynczego dzidzie...:happy:

Kasiu....oj juz teraz musze miec oczy dookola glowy....:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

m&m's....masz naprawde przesliczna niunie.....w tej fioletowe bluzie wyglada uroczo....a te odstajace uszka na tej jednej fotce to poprostu taki przypadek...:tak:

Kasia 1208....ale Filipek to juz duzy chlopiec...slicznie sliedzi a fotki z nunami sa najlepsze...:-)

Anetka....a z czego Zuzia sie taki chichra...no niezle miny chyba musialas robic....;-);-);-)...ta piata fotka jest the best.......pieeekny i bardzo szczery usmiech..az go sie slyszy....:-D:-D

Ankzoc....oj Twoja Majunia moglaby pospiewac z moimi dziewczynami....bo moje to juz od kilku dni tylko caly dzien nanaaaaa aaaaa naaaaaaa.......oj piosenkarki nam rosna...:-D:-D:-D:-D:-D

Moniqsan....no alez Lili szczesliwa......focia trzecia wymiata...wogole tam gdzie sie smieje "pelna mordka" sa suuuper.....:-):-):-):-):-)
No i slicznie jej w tych brazowych bodziakach..tak pod kolor oczek....to te co kupilas z tymi brazowymi rajstopkami....:confused2:

A to foci Ali ( i nietylko ) w akcji...dzis juz nie bylo problemu w uchwyceniu bo caly czas buja sie jak piesek....:-D:-D

Załączniki

• DSC02370.jpg
    DSC02370.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC02376.jpg
    DSC02376.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC02384.jpg
    DSC02384.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC02375.jpg
    DSC02375.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC02386.jpg
    DSC02386.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 65
  • DSC02388.jpg
    DSC02388.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 71
reklama
moniqsan - kurcze - ale mnie z Lili zachecilyście na zakup tejże maty... Nasza to juz na styk.. A tak przynajmniej koce zostaną ocalone na dywanie;-):tak::-D. W piatek będę we Wroclawiu - więc z cala pewnoscia wyhacze IKEĘ:tak::-D:-D:-D
Piekne postępy Lili ma juz na swoim koncie - tak ladnie stoi na czworaka (nam to jeszcze nie do konca sie udaje) - no i jej uhahana buzia - super!!! :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry