mamamatysia
Fanka BB :)
Wiedziałam żeby najpierw po wstaniu otworzyć "zdjęcia ..."![]()

Jak to było z tą lodówką...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiedziałam żeby najpierw po wstaniu otworzyć "zdjęcia ..."![]()

Normalnie nie mogę uwierzyć.![]()

no i jeszcze zadowolony język wywala 
zdjęcie nr 3
, ale ma piekne oczeta. A zdjecia na mecie rewelka widac, ze mała zadowolona ;-)A co spiewania hmmm sama nie wiem co ją zainspirowało, ale wydaje mi sie, ze była to oda do kieliszków hahah w które się tak namietnie wpatrywała no i chyba dobra akustyka jest w kuchni 
a sunuś jakie ma oczy ładne.......
, ale twoja Majusia ma cudne oczka i super piesio. Filmik nagrywałam kom. zrzuciłam go do kompa i utowrzyłam konto na you tube pozniej wgralam filmik i to wszytsko ;-) A co spiewania hmmm sama nie wiem co ją zainspirowało, ale wydaje mi sie, ze była to oda do kieliszków hahah w które się tak namietnie wpatrywała
gupolku, twoje panienki sa sliczne i maja niebieskie oczka, mojej Mai tez już się zrobiły niebieskie ;-) Kurcze ostatnie zdjecie jest the best 

raczej nie po mężu 
Tak podoba się zwłaszcza,jak w środku jest ciasteczko;-)mamamatysia- ostatnio też ogladałam ten wynalazek, teraz załuję ze go nie kupiłam ale nic straconego, widać, że Filipkowi się podoba nowy wspomagacz jedzenia![]()