reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
confi- zdjęcia z basenu rewelka, oj kurcze Damianek podrywa chybę Zosieńkę...... nie ładnie tak zdradzać Jagusię :-D no i jeszcze zadowolony język wywala :laugh2:

imagination- ale z tomusia to dorodny chłopak rosnie :-) a jak ladnie siedzi

moniqsan- nie no Lili robi boskie minki :happy: zdjęcie nr 3 :-D, ale ma piekne oczeta. A zdjecia na mecie rewelka widac, ze mała zadowolona ;-)A co spiewania hmmm sama nie wiem co ją zainspirowało, ale wydaje mi sie, ze była to oda do kieliszków hahah w które się tak namietnie wpatrywała no i chyba dobra akustyka jest w kuchni :-D

mamstud- super zdjęcia, ale Gabunia walnęła minę w tej wannie :-D a sunuś jakie ma oczy ładne.......

bohaciefka- ale piekne panienki :-) pic jej nic nie dawałam ale wydaje mi sie, ze była to oda do kieliszków hahah w które się tak namietnie wpatrywała

m&ms- super Maja wygląda w czapie :-) hahahha z tymi uszkami to niezłe :-D, ale twoja Majusia ma cudne oczka i super piesio. Filmik nagrywałam kom. zrzuciłam go do kompa i utowrzyłam konto na you tube pozniej wgralam filmik i to wszytsko ;-) A co spiewania hmmm sama nie wiem co ją zainspirowało, ale wydaje mi sie, ze była to oda do kieliszków hahah w które się tak namietnie wpatrywała

jola466- kochana super focie twoich panieniek zreszta jak zwykle, nie wiem gdzie ty widzisz odstajace uszko :no: gupolku, twoje panienki sa sliczne i maja niebieskie oczka, mojej Mai tez już się zrobiły niebieskie ;-) Kurcze ostatnie zdjecie jest the best :laugh2:

kasia1208- widac, ze nózki samkują filipkowi :laugh2:

anetka551- extra zdjęcia Zuzi jak slicznie się smieje :-)

mamamatysia- tak piosenkarka mi rosnie i do tego pianistka bo ma strasznie długie paluszki ;-)

agakm- z tym talentem też się zastanawiam po kim :cool: raczej nie po mężu :laugh2:

Zdjęcia z nowym nabytkiem:
Ostatnie przedstawia lenistwo mojego dziecka:-D

Załączniki

• IMG_4479 [MiniFoto].jpg
    IMG_4479 [MiniFoto].jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 75
  • IMG_4480 [MiniFoto].jpg
    IMG_4480 [MiniFoto].jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 78
  • IMG_4482 [MiniFoto].jpg
    IMG_4482 [MiniFoto].jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 87
mamamatysia- ostatnio też ogladałam ten wynalazek, teraz załuję ze go nie kupiłam ale nic straconego, widać, że Filipkowi się podoba nowy wspomagacz jedzenia :-D

reklama
m&ms--maja ma skromniejszy jejyczek no jak na dziewczynkeoczka ma przepiekne,no tak widzialam ze tez marta jestes w jakims poscie:-)

kasia1208-filipkowi zasmakowaly paluszki u nozki ,slicznie siedzi,ja ino czekam na to

anetka-zuza jaka pucia fajna ,a z czego ona sie tak smieje?

ankzoc-mala piosenkarka rosnie

moniqsan-maja rozesmiana od ucha do ucha,tez do raczkowania sie zabiera

jola -tak jak napisala moniqsan dziewczyny bezkonkurecyjne---zgadzam sie

mmatysia -chyba zasmakowalo,jaki skupiony

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry