reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Nie rozumiem tylko po co Sleeppy miesza się do tego wątku:sorry:nie było jej tu całe wieki.........no ale jakby ktoś powiedział"są ludzie i ludzie":-)

Właśnie i dziewczyny napisały co myślą:-p

i ja się pod tym podpisuję! A żeby nikt "obcy" mi nie usunął posta, bo niby offtop, to:

dziewczynki, boskie te zdjęcia! Śliczności!

a i bodziaki na specjalne okazje zrobiły się za małe, więc przerobiłam je na bluzeczki: voila!

Załączniki

• DSC00222.JPG
    DSC00222.JPG
    14,7 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Taaaak ...
przechodząc z naszego rozumowania na rozumowanie koleżanki Imagination, zacytuję jej słowa - są Ludzie i ludzie
Jedni Ludzie pytają czy zgadzamy się na usunięcie postów
Drudzy ludzie włażą z butami i urządzają samowolkę.
A tak w ogóle pewnie część mam dopiero teraz dowiedziała się że ISTNIEJE druga moderatorka. Brawo!!! Najważniejsze to sumiennie wypełniać swoje obowiązki! :rofl2:

Jedno przynajmniej jest pewne, nie będzie nam już jak cichopki wyskakiwał z lodówki pewien mały brzdąc. Mamy spokój. Tryumf!!! :-):-):-)

tsarina, ale super pomysła miałaś... no i zdolności :tak::tak::tak:

I też zamieszczam zdjęcie swojej Córeczki, żeby nie bylo :rofl2:
Mojemu dziecku jak widać już nie wystarczy że w dzień leży na brzuchu od 8 rano do 21 :-D

Załączniki

• IMG_3142.jpg
    IMG_3142.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 102
Taaaak ...
przechodząc z naszego rozumowania na rozumowanie koleżanki Imagination, zacytuję jej słowa - są Ludzie i ludzie
Jedni Ludzie pytają czy zgadzamy się na usunięcie postów
Drudzy ludzie włażą z butami i urządzają samowolkę.
A tak w ogóle pewnie część mam dopiero teraz dowiedziała się że ISTNIEJE druga moderatorka. Brawo!!! Najważniejsze to sumiennie wypełniać swoje obowiązki! :rofl2:

Jedno przynajmniej jest pewne, nie będzie nam już jak cichopki wyskakiwał z lodówki pewien mały brzdąc. Mamy spokój. Tryumf!!! :-):-):-)

tsarina, ale super pomysła miałaś... no i zdolności :tak::tak::tak:

I też zamieszczam zdjęcie swojej Córeczki, żeby nie bylo :rofl2:
Mojemu dziecku jak widać już nie wystarczy że w dzień leży na brzuchu od 8 rano do 21 :-D
:-D:-D:-DA ona tak śpi od urodzenia czy dopiero niedawno polubiła?
Pytam bo Filip śpi tak od miesiąca i za diabła nie można go odwrócić na plecy:baffled:

:-D:-D:-DA ona tak śpi od urodzenia czy dopiero niedawno polubiła?
Pytam bo Filip śpi tak od miesiąca i za diabła nie można go odwrócić na plecy:baffled:

Wiesz co, to nawet nie chodzi o to czy ona lubi czy nie, pewnie lubi. Ona po prostu jak nie śpi jest TYLKO na brzuchu, na plecach nie leży nawet 5 sekund. Dlatego jak odkładam ją do łóżeczka śpiącą i się potem przebudzi to robi od razu przewrotkę i zasypia dalej. Nowa mata jest już caaała mokra :sorry:

Wiesz co, to nawet nie chodzi o to czy ona lubi czy nie, pewnie lubi. Ona po prostu jak nie śpi jest TYLKO na brzuchu, na plecach nie leży nawet 5 sekund. Dlatego jak odkładam ją do łóżeczka śpiącą i się potem przebudzi to robi od razu przewrotkę i zasypia dalej. Nowa mata jest już caaała mokra :sorry:

Będzie miała kobita super mocne mięśnie pleców:szok:

Bardzo proszę o nie nadinterpretowanie mojego posta.

Zarówno sheepy jak i ankzoc na samym poczatku poprosiły was o uspokojenie dyskusji tak samo jak i ja to teraz robię.

Pozdrawiam

reklama
Skoro Administratorka(wyrazy szacunku za mądrą decyzję) przywróciła porządek to moż ewróćmy do tematu przewodniego tego watku i wrzucajmy zdjecia.Każda mamusia po najświeższym, reszta okrasi odpowiednimi komentarzami:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry