reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

K.M., confi - przepraszam za to zamieszanie :-(:-(:-(- mogłam się nie wypowiadac na temat kłopotliwych fotek ... Czuję się winna całej tej sytuacji:zawstydzona/y:. Zawsze coś "przymieszam" (teoria mojego Taty..). Raz juz się ugryzłam w język... i fotka "sexy" nie została przeze mnie skomentowana (większość zrobiła to samo - jakby jej nie było), a teraz ... nie wiem... ślepak zobaczyl miniaturki i sie "wystraszył", mój M coś bąknął z boku, no i na wątku fotkowym zrobiła się afera..

K.M. obiecuje nigdy więcej nie rzucać uwag (ślepych czy też widocznych). (moja wina, moja wina- moja bardzo wielka wina...)

Ja mam podobne poczucie estetyki co confi, a skoro uwagi nie sa tu mile widziane, to rzeczywiście lepiej pewne rzeczy "przemikczeć" .

Raz jeszcze przepraszam Was Obie za zaistniałą sytuację:-(:-(:-(

Mam nadzieję, ze sytuacja na forum się "przejaśni" i jutro nie będziemy wracać do "starego" tematu :tak:

reklama
Aga km- nie ma żadnego sporu:tak: tylko wymiana zdan.

Wedłóg mnie mnie nie ma nic złego w zdjęciach tego typu jak wszystko jest zasłonięte, a te zdjęcia takie były.

kasia- ja nie chciałam Cie urazić, ani twoje zdjęcia mnie w żaden sposób nie zbulwersowały.Chciałam podać je tylko jako przykład, sorrki:-)Ja sama umieszczałam Miłoszka zdjęcia w wanience.

Normalnie szok zeby przez jakies błahe zdjecie wyszła taka niesmaczna sytuacja:-(.Nie chcialam tego.Nie wiem co mam napisac wiecej.Chyba nie bede sie udzielala na bb, bo i tak juz od jakiegos czasu czuje sie wyobcowana miedzy Wami.Szkoda, ze bielizna mojego meza jest przyczyna takiej akcji.

aga km-nic sie nie stalo;-), a to zdjecie z napisem sexy trafiło przez przypadek na forum.Po prostu przy wybieraniu zdjec na bb kliknełam nie na ta fotke co trzeba , ale juz je usunełam.Strasznie glupio mi sie zrobilo jak zobaczylam ze je zamiesciłam.:-(.

Dajcie juz spokój.Prosze Was o to.

Chyba nie bede sie udzielala na bb, bo i tak juz od jakiegos czasu czuje sie wyobcowana miedzy Wami.Szkoda, ze bielizna mojego meza jest przyczyna takiej akcji.

K.M. - Ty nam tu nawet z takimi tekstami nie wyskakuj:angry::angry::angry:!!! Jesteś jedną z NAS:tak:!!! Towarzyszyłaś nam od ciąży - i jesteś cząstką naszego majowego wątku!!!

Wyobcowana??? Moja droga... no nie było Cie jakiś czas, ale myślę, ze wszystko zdążylaś nadrobić;-):tak:

Poza tym juz niedługo ruszy watek zamkniety - a Ty z pewnością i tam zasilisz szeregi...wiec drugiej takiej sytuacji "fotkowej" napewno nie bedzie - bo i niepowolanych osób bedzie brak :tak:;-)

Hej dziewczyny i ja wklejam zdiecia swojej rodzinki

Załączniki

• telefon 456.jpg
    telefon 456.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 114
  • zdj na rk 376.jpg
    zdj na rk 376.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 90
hej kobity uspokójcie się już

aga_k_m
ty nie przepraszaj bo nie masz za co a ty K.M przestań się wygłupiać ;-)
tak jak napisała aga na forum zamkniętym będziemy mogły pokazać co dusza zapragnie bo nikt niepowołany nie będzie miał dostepu do zdjęć. Ja z kolei przepraszam za ostre słowa,ale taki mam charakter i zawsze w dobrej wierze tak się zachowuję. Nic na to nie poradzę, u mnie co z sercu to na jezyku a w tym wypadku w palcach.
Pod tą wredną nie raz maską czai sie całkiem "mientka baba" a pancerz przydaje się w życiu, które nie raz w dupę kopało.
No już...teraz rytualny uścisk na misia i spokój już . Durne. Co ja bym bez Was w komplecie zrobiła?

Normalnie szok zeby przez jakies błahe zdjecie wyszła taka niesmaczna sytuacja:-(.Nie chcialam tego.Nie wiem co mam napisac wiecej.Chyba nie bede sie udzielala na bb, bo i tak juz od jakiegos czasu czuje sie wyobcowana miedzy Wami.Szkoda, ze bielizna mojego meza jest przyczyna takiej akcji.
Kochana nie przejmuj się cała akcja poszła już w zapomnienie.A z tym udzielaniem się to chyba żartujesz:dry:???.Daj sobie parę dni luzu i wróc do nas z nowym świeższym spojrzeniem na forum(to pomaga).

Florencjo-Masz piękne córki i cudownego synka.Gratuluję wspaniałej rodzinki:-)

reklama
Florencja- Krzysio jest słodziutki, ma takie ufne i kochane oczka.Córeczki- laleczki:-)
Pewnie dlatego wchodzą Ci tylko 2 zdjęcia, bo mają za duży rozmiar, ja przeważnie ustawiam 640x480 pikseli.
Ewa- masz słodziaka w domu,jak napisała mamamatysia też mi trochę Damianka Confi przypomina, jak był młodszy.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry