aga_k_m
maj '09 - Jagódkowa mama
K.M., confi - przepraszam za to zamieszanie :-
-
-(- mogłam się nie wypowiadac na temat kłopotliwych fotek ... Czuję się winna całej tej sytuacji
. Zawsze coś "przymieszam" (teoria mojego Taty..). Raz juz się ugryzłam w język... i fotka "sexy" nie została przeze mnie skomentowana (większość zrobiła to samo - jakby jej nie było), a teraz ... nie wiem... ślepak zobaczyl miniaturki i sie "wystraszył", mój M coś bąknął z boku, no i na wątku fotkowym zrobiła się afera..
K.M. obiecuje nigdy więcej nie rzucać uwag (ślepych czy też widocznych). (moja wina, moja wina- moja bardzo wielka wina...)
Ja mam podobne poczucie estetyki co confi, a skoro uwagi nie sa tu mile widziane, to rzeczywiście lepiej pewne rzeczy "przemikczeć" .
Raz jeszcze przepraszam Was Obie za zaistniałą sytuację:-
-
-(
Mam nadzieję, ze sytuacja na forum się "przejaśni" i jutro nie będziemy wracać do "starego" tematu
. Zawsze coś "przymieszam" (teoria mojego Taty..). Raz juz się ugryzłam w język... i fotka "sexy" nie została przeze mnie skomentowana (większość zrobiła to samo - jakby jej nie było), a teraz ... nie wiem... ślepak zobaczyl miniaturki i sie "wystraszył", mój M coś bąknął z boku, no i na wątku fotkowym zrobiła się afera..K.M. obiecuje nigdy więcej nie rzucać uwag (ślepych czy też widocznych). (moja wina, moja wina- moja bardzo wielka wina...)
Ja mam podobne poczucie estetyki co confi, a skoro uwagi nie sa tu mile widziane, to rzeczywiście lepiej pewne rzeczy "przemikczeć" .
Raz jeszcze przepraszam Was Obie za zaistniałą sytuację:-
Mam nadzieję, ze sytuacja na forum się "przejaśni" i jutro nie będziemy wracać do "starego" tematu

???.Daj sobie parę dni luzu i wróc do nas z nowym świeższym spojrzeniem na forum(to pomaga).