reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Rosnących Brzuszków

reklama
O to,że wielkość brzucha jest sprawą indywidualną. I dlatego nie powinno się porównywac brzuszków na wielkość i mówić np . ja w 25 tyg mam większy brzuch niz ty:-). Dla mnie mój brzunio może już nie rosnąć - to nie ważne. Ważne, że czuje ruchy dzidzi

Aaa:-p juz rozumiem:-) myslałam ze nawiązujesz do tego co napisalam o wysokosci dna macicy:-p i nie bardzo widzialam tam cos o tym:laugh2: zamotana jestem dzis:-p

Dno macicy w 20 tyg sięga pępka. Póżniej co tydzień rosnie o 1cm - tak wyczytałam:-)Ja licząc od zapłodnienia jstem w ciąży 20 tyg i 4 dni

Wybaczcie jakość, ale mam złom zamiast aparatu i lampla nie działa, stąd poruszenia..ale najważniejsze widać, hihi!
24 tydzień

tutaj w ubraniu
aaaa0004cw7.jpg

a tu już brzucho gołe
aaaa0006ei2.jpg

aaaa0009hy1.jpg

Niepotrzbnie!
musze wkońcu swój brzucholek wkleić ale zrobie to aparatem z telefonu jutro!!!musze sie zmobilizować!!!:-D

reklama
Naur super sexi mama z ciebie, naprawde.Ladna buzia i z tego co widze, to tez masz ciemna karnacje:tak: , sliczny brzuszek a namiotow o ktorych piszesz cos nie widac:eek::confused:

Do góry