reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Rosnących Brzuszków

ładne macie brzuszki mi też ostatnio urósł,
Kira duzy brzuszek ale taki okrąglutki a rostępów niewidać ja kupiłam krem Mustella i jest całkiem dobry tylko niezła cena ok 90zł,

reklama
No to ja tez pokaze:tak:
troche lustro pochlapane, ale to zdjecie jest z samego rana dzisiaj , a wiec wybaczcie:zawstydzona/y:(29 tygodni i 5 dni)
brzuch.jpg

no i pepek, jeszcze nie taki wypukly:no:
balonik.jpg

Ale macie ładne brzuszki i mam małą piłeczke musze wstawic zdjęcie Sysyka Twój tez jest napewno ładniusi bo wyjątkowy!:-D

Antylopka hihi, jak daszek taki pępek!! Przynajmniej nie na pada, hehe.

Ola ja mam identyczny brzuchol jak Twój i w ogóle jakoś postura podobna. Ile masz wzrostu?

reklama
Dokladnie Syska ,Natalka ma racje ,masz napewno piekny brzuszek, zaloze sie:tak:, pokazalabys jakies zdjecie, ogromy to nie znaczy nieladny:tak::tak:

Naur mam.1,72cm

Do góry