reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Rosnących Brzuszków

28 tydz
img0001ph8.jpg

31 tydz
img0035xx5.jpg

img0036ad7.jpg

reklama
czarnula - ale fajnie wyglądasz a sam kształt brzuszka masz podobny do mojego taki wysuniety do przodu:-) Szkoda tylko że ja niejestem taka szczuplutka w pozostałuch czesciach jak Ty , tylko pozazdrościc :tak: mi strasznie przytyła pupa i uda aż mi sie na nie patrzeć nie chce :baffled:

ja tez jak spojrze w lustro widze duza dupe a maz ostatnio stwierdzil ze na tylku i nogach mam wielki "celulit" hehe chyba czas z tym cos zrobic :)

Madeline brzuszek malutki, ale sliczny, a co sie wogole z toba dzieje??? dlugo cie juz u nas nie ma:eek:
Edyta
jestes bardzo podobna do mojej przyjaciolki z Warszawy:tak:, brzusio dorodny-sliczny
Aniulka masz super brzusio, i ta ciemna linie prosta jak strzala , moja to tak troche jakby w luk szla:oo2:
Czarnula, a ty najszczuplejsza z nas wszystkich chyba jestes, takze z ta duza dupa to ci nie wierze:-p, sliczny zgrabny brzuszeczek:tak:

Musze koniecznie zrobić aktualną fotke i też wkleić :) a powiedzcie mi ile macie centymetrów w brzuszku? ja na wysokości pępka mam 93cm i nie wiem czy to dużo?

reklama
Do góry