reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Rosnących Brzuszków

Lidka super figurka i brzucho pokaźne!

A ja nie mam aparatu, bo mi się złom do końca rozleciał...buuu..i nie zrobię fotek brzuchola.

reklama
Dzieki dziewczyny- jestescie kochane :-) ale gdzies te 14 kilo musialo wlezc :eek::zawstydzona/y: Wiec i w dupsko ;-)i nogi tez poszlo- ale co tam- ja sie tym nie przejmuje teraz- potem bede sie odchudzac ;-)

HEHE. LIDKA mam identyczny brzuchol. Tylko u mnie ............20kg. Dupsko jak szafa 3- drzwiowa, jedno udo jak kiedyś 2 razem no i cellulit. Jadłam właśnie jagody i poziomki i ............też zgaga. Nie mogę brać renigastu non stop!

Mój brzuchalek po 2 tyg :) - 30+4

edyl1.jpg

Lidka brzusio sliczny, a te kilogramy co ci powlazily tu i tam to sie chyba porozlazily wszedzie bo wogole ich nie widac:no: :tak::tak::tak:

Edyta
sliczny dorodny brzucholek:tak:, bardzo zgrabny:tak:

Hej Dziewczyny Ja Jestem Z Lipcowek Termin Na 12 Lipca ...macie Bardzo Duzzze I Sliczne Inkubatorki Pozdrawiam I Zycze Szczesliwego Rozwiazania!

Piękne brzuszki dziewczynki:tak:zazdroszcze wam takich gładkich brzucholków.Moje rozstepy sa makabryczne:szok::no:niby po tych kremach troszke zjasnialy ale nadal sa widoczne.:zawstydzona/y:

a oto i moj brzuchol w 33 tc. i obwodzie 113cm.
Roztepow nie mam:tak: i chyba nie bedzie , wklepuje w siebie tony kremiku, ale pojawily sie male krostki - potowki , bo kremik tlusty no i goraco , cos za cos.

Śliczny !!:sorry2:Ja też wklepywałam tony kremiku,i żeli i nic:no: oprócz tego że mam mega gładką skóre to rozstepy i tak są:-(taka moja uroda i cóż poradzić,potem sie bede martwić:-pNajważniejsze że dzidzia zdrowa:tak:

reklama
Do góry