reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Rosnących Brzuszków

Mrozik toż to na 40 tydzień wygląda! Jaki dorodny :-)

a ja nie mam aparatu i nic nie pokażę więcej...buu..

reklama
No właśnie się Naur zastanawiałam jak on da radę jeszcze rosnąć :szok::-D, przecież jeszcze 2 miesiące zostały na rozciąganie. Od początku czerwca przybyło mu 8 cm chyba, a ja nawet nie zauważyłam jak śmignął, bo waga to w miejscu stoi (na szczęście)
Dziękuję Natalka za komplement, ale według mnie to wyglądam strasznie (cała jestem napompowana) :szok::-p, ale się tym nie przejmuję w ogóle, ciesze sie z naszego maluszka :tak:

Super brzuszek Mrozik :tak:a Natalka napisała prawde.
A teraz mój ogromniasty brzucholek-nie przestraszcie sie;-):szok: 33 tydz (co bedzie dalej):szok:
I moje zdjecie z soboty:-p

Kira- super brzuchalek :tak:co do wielkości to chyba lepiej mieć taki duzy przynajmniej dzidzia ma wiecej miejsca do brykania:-)
Ja cały czas mam wrazenie jakby mój miał zaraz pęknąć a ruchy małej coraz częsciej sprawiaja ból:baffled:

Wow Kira slicznie wyglądasz, ciąża Ci służy jak nie wiem co a tak jak Edyta napisała mały ma przynajmniej wiecej miejsca niż u nas...
Mrozik no brzucholek slicznusi kurcze w takiej willi to dzieciątku dopiero dobrze:):-D

Dzieki dziewczynki,kochane jestescie.Ja cała jestem okrąglutka:-p
Może i macie racje z tym miejscem dla dzidzi ale jednoczesnie ja tez zajmuje wiecej miejsca:-D

Kira - bardzo ładny brzuszek i bluzeczki też fajne masz:tak:, a z tym miejscem to niby brzuch mam duży, ale maluszek sie tak rozpycha jakby wcale tam dużo miejsca nie miał, szczególnie jak jednocześnie pcha dwa przeciwnie punkty na brzuszku, np u góry po lewej, a na dole po prawej stronie. To też już zaczyna boleć :szok::-D

Mrozik u mnie to samo tylko ze po obu stronach w dole -tez boli:tak:lekarz mówi ze łokciami sie rozpycha:-DDziekuje za komplement,bluzeczki prawie darmo na allegro:-pa ta bez rekawków to piżama-bedzie tez idealna do karmienia:-p

reklama
Kira, Mrozik macie ekstra brzuchalki:-);-)na prawdę śliczne są i takie fajne okraglutkie;-)Dziudziulki mają tam ciepłe gniazdka do brykania ale cos mi sie zdaje, że i tak im juz tam coraz ciaśniej.MOja mała tez sie lubi rozpychac tak jak i Wasze skarby ale co sie dziwic, pewnie juz by chciały rosprostowąc nózie:-);-)

Do góry