reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Jak tylko mi zalaczy zdjecia do galerii to je wrzuce :D
sposob na brzuszkowanie :D
normal_2007_06~2.jpeg

U kumpeli w luzeczku
normal_2007_06.jpeg

na hustawce
normal_2007_06~4.jpeg

Z Marysia ktora jest od oliwci mlodsza i wieksza :D
normal_2007_06~0.jpeg

Najcodowniejsze zdjecie ostatnich dnim normalnie sliczne *_*
normal_2007_06~1.jpeg

Usmiech do ciotki marleny (ale zraz potem znowu byl ryk)
normal_2007_06~3.jpeg

A na tym zdjeciu najlepiej widac roznice miedzy Oliwia i Marysia. Marysia zaczepiala Oliwcie ktora jej praktycznie nie zauwazala
normal_2007_06~5.jpeg

reklama
aniay super zdjęcia. widzę, że Oliwci też włoski się tak śmiesznie wytarły jak Filipowi - na potylicy prawie łyso ale za to zachodzą na kark. Mój synio ma już je tam tak długie, że chyba zacznę mu zaczesywać je na czoło.:-)

fogia dzieki, akurat nie wytarly sie tylko sa takiego koloru ze z tej perspektywy ichnie widac, ale one caly czas tam sa, moze malo ale sa :p

A to było robione w Dniu Matki :-D
1. Smacznie śpi na działce
2. Buziak w nos taty ;-) ( a mi nie chciał dać buziaka :-()
3. Wituś przy poidle :-D
4. Śpiący piesek na uwięzi ;-)

Monika77-prawdziwy przystojniak ci rosnie:-D.
Fogia-moj Dominik takze ma wytarte wloski z tylu.W tej chwili mu odrastaja i wyglada jak maly irokez:-D
Aniay-Oliwka robi sie coraz ladniejsza.Za niedlugo bedzie ci chlopakow sprowadzac:tak:
To najnowsze zdjecia Dominika;

tyle tu ślicznych dzieciaczków, ze postanowilam i swojego pokazac :tak:

no to znowu troszkę mojego bohatera :-)

robimy z tatusiem ciasto :-D
a (1).JPG

a (4).JPG

a (5).JPG

już prawie sam pływam
a (3).JPG

a (2).JPG

leżakuję sobie na macie
a (6).JPG

mama myślała że ja śpie:-D
a (7).JPG

i jeszcze 2 filmiki z basenu, przepraszam za jakosc, mało ze kręcone aparatem foto, to jeszcze konwertowane

Filip na basenie

pływam sobie na kółeczku :-)

reklama
Do góry