• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Dzieciaczki super
Xmamuska z dziewczyn to niezle laski beda:cool2:
Kamilala moze ten wrzask to dobry znak bo moje dziewczyny na chrzcie byly grzeczne normlanie aniolki a teraz dopiero z nich diabelek wychodzi rozki maja jak sie patrzy:-p

reklama
Dziękuję cioteczki :-)

Kama .... Jeremi jest taki "smukły" ;-) no i nie ma po kim być BYK. bo my z mężem malutcy jesteśmy. Waży ok 7500g i dobija do 70 cm, więc nie jest źle :-)
aA pomyliłaś płeć (jeśli dobrze złapałam), pewnie dlatego, że zobaczyłaś Jeremiego w kolczykach :laugh2:

Karlam .... ta moja chusta to poprostu 5 kilometrów materiału :szok: mam do tego instruktaż wiązania - opasłe tomisko :laugh2: Ale nie używam jej często, bo jest mega gorąco :cool2: W zasadzie miałam Jeremiego w niej kilka razy .... Najlepiej się sprawdza na krótkie wyskoki do sklepu czy na jakiś wyjazd na spacerek do parku, bo gondola się nie bardzo mieści w samochodzie, ale może dziś wyciągnę spacerówkę ... chyba już pora, bo zauważyłam, że wasze szkraby już się w takich wożą

Monika .... Wituś ma piekne oczęta ... ale pewnie wszyscy ci to mówią

MariaOla Dziękuję w imieniu Witka :-D Mówią nam, że urodę ma taką delikatną, prawie dziewczęcą, ale o samych oczkach nic nie mówią. Ale one mi się też bardzo podobają. Zresztą cały mi się podoba aż mogłabym go zeżreć :laugh2::-D

MariaOla-rzeczywiscie pomylilam plec i az wstyd sie przyznac:sorry:,ale sadze ze kazdemu zdarzaja sie pomylki i mi wybaczysz:tak:

Monika77-widze ze twoj witus takze wedruje po lozeczku,ale chyba kazda to teraz przezywa:tak:

To sa najnowsze zdjecia Dominika;

loozik Kama :-) nie stresuj się tym .... przecież takie maleństwa to ciężko często określić, czy to chłopak czy dziewczyna ;-)

Tynka Masz rację. Mogę tk nad nim stać i się w niego wpatrywać całymi godzinami :tak: A jakie minki przez sen robi. Hihihihi

Kama Dominik to już duży facet. Pięknie siedzi w tej huśtawce. Szkoda tylko, że macie balkon murowany (o ile to balkon) a nie z pręcikami, przez które Dominik mógłby oglądać świat.

Dzieki Monika:-)
Niestety to jest balkon murowany,ale dobre i to.W przyszlym roku zmieniamy mieszkanie,wiec dla Dominika osobny pokoik i obowiazkowo ogrod(ogromny):-D

reklama
Kolejna porcja zdjec Dominika:-)

1,2-tata uklada nowe fryzury
3-sam siedze

Sliczny chłopczyk z Dominiczka a jak ładnie sam siedzi :tak: Kircze jak tak patrze na zdjęcia Waszych dzieciaczków jak ładnie same siedzą to aż się martwie o moją Julcię bo ona nawet chwilki jeszcze sama nieusiedz :no: łepek jej lata jak pijaczkowi:tak::-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry