• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Xmamuska moja tez sie nie rwie do siadania ale za to dupsko do raczkowania podnosi i sobie pela po calym pokoju.............tylko ja gonie i klade na kocyku jak zwieje:-D.......moja to nie siedzieci bo pewnie sily nie ma anorektyczka jedna jak mozna wazyc 5700 z takim apetytem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Xmamuska moja tez sie nie rwie do siadania ale za to dupsko do raczkowania podnosi i sobie pela po calym pokoju.............tylko ja gonie i klade na kocyku jak zwieje:-D.......moja to nie siedzieci bo pewnie sily nie ma anorektyczka jedna jak mozna wazyc 5700 z takim apetytem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
haha Tynka ja na moja tez tak gadam,pewnie sily niema zeby siedziec jak tak malo je:szok::-D:-D

a tak siedze:-D
bild314wb7.jpg

wczasy się udały i zdjęcia też :)
mamo puszczaj;-)

ale tu pięknie :-D

tu to dopiero wygodnie :)

nie dadzą kurcze odpocząć

dobrze że chociaż delfinek jest po mojej stronie ;-)

i jeszcze trochę

kto złapie żabę pierwszy ??

nie ma jak mamie hehe

jęzor mam konkretny ;-):tak:

śpię sobie na plaży a co nie wolno?? :rofl2:

mama + tata

noście mnie noście :-)

a na koniec to przytulę się do mamuni

chciałam jeszcze powiedzieć że jestem pod wrażeniem siedzących dzidziusiów... rany to jest piękne. Melka jeszcze nie siedzi... ale uczy się uczy. Zdjęcia macie boskie i bobasy pięknie rosną - byle tak dalej:tak: buziaki dla Nich i dla Was :):tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry