• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Jestem w szoku :szok: Przeglądałam zdjęcia Witka i doszłam do wniosku, że synek bardzo się zmienił porównując fotki robione krótko po urodzeniu i zrobione ostatnio. Zobaczcie same.

7 dniowy Wituś :-D

Dwa miesiące później

I bardziej aktualne - Witek w 6 m.ż.

oki, udało mi się zgrać z aparatu nową partię zdjęć, więc też się pochwalę moimi dziewczynami, a co!:-D Na poczatek moja małpka w kąpieli, czyli Ola myjąca włosy- gogle niezbędne, żeby się nie darła, że jej szampon wleciał do oczków:-D:-D:-D

Załączniki

• SV100794.JPG
    SV100794.JPG
    182,4 KB · Wyświetleń: 55
Ja też mam pełno nowych zdjęć, ale jakoś nie wychodzi mi to wklejanie:wściekła/y:. nie wiem, jak wkleić takie ładne duże zdjęcie a jak wklejam małe to mi sie coś zacina i za każdym razem rezygnuje:wściekła/y:. Taki już ze mnie nerwus:-D. Wszystkie dzieciaczki oczywiście piękne! Rodzicom gratuluję ślicznych pociech:-).

reklama
oki, udało mi się zgrać z aparatu nową partię zdjęć, więc też się pochwalę moimi dziewczynami, a co!:-D Na poczatek moja małpka w kąpieli, czyli Ola myjąca włosy- gogle niezbędne, żeby się nie darła, że jej szampon wleciał do oczków:-D:-D:-D

Pomysł rewelka jutro kupie gogle bo Sandrunia odstawia taki cyrk jak płuczemy głowe że cała klatka słyszy:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry