reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
nowe_01.jpg

nowe_02.jpg

nowe_03.jpg

nowe_04.jpg

nowe_05.jpg

nowe_06.jpg

nowe_07.jpg

nowe_08.jpg

Hania jest sliczna:happy:
Filip chłop jak dąb:-)

To moje córy z sąsiadką Natalką, między każdą z nich jest pół roku różnicy;-)

Wszystkie dzieci śliczne:tak:. Filip ma bardzo duże ładne oczka. Swoją drogą to gdybym urodziła chłopca to byłby właśnie Filip:-). Skakanka, Twoje córcie są prześliczne, Natalka też;-).

MamoAntosia, może najpierw pokażesz Hanie synkowi i sprawdzisz reakcję? Bo co będzie jak mu się nie spodoba:-D:-D:-D:-D:-D.

Hania jest urocza :tak:, Filipek bombowy - jakie on ma duże oczka :szok::-D, a dziewczynki Skakanki są podobne do mamusi (tak mi się przynajmniej wydaje) :tak:

Szukałam swojego zdjęcia sam na sam i niestety nie znalałzam :no: Ostatnio miałam robione na ślubie :tak: Za to znalazłam zdjęcie Witka z 10 marca. Ma tu zarąbiastą minę ;-):-D

Monika haha faktycznie:-D;-)a ztym podobienstwem to co ja twierdze;-) to Martusia jest do mnie podobna a Natalka nie;-) haha

reklama
Skakanka ... córcie masz śliczniusie :tak:... jakby co to weź pod uwagę kandydaturę naszego Mateuszka na kawalera dla swoich panienek ... bo widzę, że tu już niektóre mamusie zaczynają dzieciaczki swatać :-D;-)

Elżbietka - Filipek jest słodziaśny i to baaaardzo :-):tak:

Do góry