reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
WoW .... co to za klub dla dziecie ?? fajnie tam :-)

Ten klub nazywa sie sure start.Jest dla dzieci w wieku 0-5 lat.Bardzo mi sie tam podoba,mozna spotkac rozne mamy z dziecmi,lekarzy,polozne.Dowiem sie wszystkiego czego chce na temat jedzenia dla Dominika itp.We wrzesniu zaczynaja nowe kursy dla matek ,ja juz zapisalam sie na aerobik:-p.Dominikowi widac takze sie podoba,przedze wszystkim ma kontakt z dziecmi,a to najwazniejsze dla mnie aby nie zrobil sie malym dzikuskiem no i oczywiscie pelno roznych pomieszczen z roznymi zabawami.

Kama .... to fajna sprawa taki klub. Dominiś się świetnie bawi a i ty masz czas dla siebie :tak: Powiedz, że to jeszcze jest za darmo ? Bo u nas jest jeden żłobek na ok 250 tysięcy luda .... :angry:

a co ! jak nabijać to nabijać ... ;-)

a tak poważnie to się nie poddałam, tylko oglądałam FastStone i się tak bawiłam

Załączniki

• I próba.png
    I próba.png
    39,6 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Do góry