reklama
M
MariaOla
Gość
nie będę oryginalna jak powiem, że na synka mogła bym patrzeć godzinami, pewnie wszystkie tak macie 
A fotka z czapką na bakier obecnie przyozdabia mój pulpit ... słodko wyszedł

A fotka z czapką na bakier obecnie przyozdabia mój pulpit ... słodko wyszedł

Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
jejku Mariolka ale Jeremi sie zmienil:-)jest cudowny :-) !!!!!
M
MariaOla
Gość
Dzięki cioteczki 
też mi się wydaje, że nieźle sobie poradziliśmy z mężem, szególnie, że nie mieliśmy w tym doświadczenia .. hahaahaha

też mi się wydaje, że nieźle sobie poradziliśmy z mężem, szególnie, że nie mieliśmy w tym doświadczenia .. hahaahaha
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Widać w tej kwestii doświadczenie nie jest niezbędne;-)Dzięki cioteczkiteż mi się wydaje, że nieźle sobie poradziliśmy z mężem, szególnie, że nie mieliśmy w tym doświadczenia .. hahaahaha
![]()

F
fogia
Gość
Moniś Wituś jest przecudny i taką słodycz ma w oczkach, że hej. :-)
Jeremi powalający a to zdjęcie z piłką w baseniku super. Będzie niezły z niego piłkarz, albo siatkarz albo koszykarz :-) a te niebieskie oczka...... marzenie
Martusia przeurocza mała Miss
xandii masz śliczną córcię, a te róże... piękne tło dla pięknej damy
Jeremi powalający a to zdjęcie z piłką w baseniku super. Będzie niezły z niego piłkarz, albo siatkarz albo koszykarz :-) a te niebieskie oczka...... marzenie
Martusia przeurocza mała Miss
xandii masz śliczną córcię, a te róże... piękne tło dla pięknej damy
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
Mariola no faktycznie musze z zalem stwierdzic,ze Jeremi jest prawie tak uroczy jak moja Martusia;-);-)
ale tak obserwuje;-)i wcale nie wydaje mi sie,zeby moja Martusia wygladala znow na taka chudzinke;-)z reszta wszyscy mi mowia,ze wyglada dobrze i sie dziwia jak mowie,ze ponoc jest za chuda;-)dobra ja znow o tym samym

ale tak obserwuje;-)i wcale nie wydaje mi sie,zeby moja Martusia wygladala znow na taka chudzinke;-)z reszta wszyscy mi mowia,ze wyglada dobrze i sie dziwia jak mowie,ze ponoc jest za chuda;-)dobra ja znow o tym samym

reklama