reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Mariola Taki ładny chłopak, a ty tak żadko go pokazujesz. Wstydź się mamo ;-):-D Jeremi jest prześliczny. Ma piękne niebieściutkie oczka. Świetnie wygląda w tej czapeczce na bakier ;-):-D

reklama
nie będę oryginalna jak powiem, że na synka mogła bym patrzeć godzinami, pewnie wszystkie tak macie :tak:
A fotka z czapką na bakier obecnie przyozdabia mój pulpit ... słodko wyszedł :sorry2:

Dzięki cioteczki :zawstydzona/y::sorry2: też mi się wydaje, że nieźle sobie poradziliśmy z mężem, szególnie, że nie mieliśmy w tym doświadczenia .. hahaahaha:laugh2:

Moniś Wituś jest przecudny i taką słodycz ma w oczkach, że hej. :-)
Jeremi powalający a to zdjęcie z piłką w baseniku super. Będzie niezły z niego piłkarz, albo siatkarz albo koszykarz :-) a te niebieskie oczka...... marzenie
Martusia przeurocza mała Miss
xandii masz śliczną córcię, a te róże... piękne tło dla pięknej damy

Obie z Ewelcią dziękujemy wszystkim ciociom, i powiem mamie, że te jej róże się Wam podobały- napewno badzo się ucieszy!

Mariola no faktycznie musze z zalem stwierdzic,ze Jeremi jest prawie tak uroczy jak moja Martusia;-);-):-D
ale tak obserwuje;-)i wcale nie wydaje mi sie,zeby moja Martusia wygladala znow na taka chudzinke;-)z reszta wszyscy mi mowia,ze wyglada dobrze i sie dziwia jak mowie,ze ponoc jest za chuda;-)dobra ja znow o tym samym:sorry2:

reklama
Do góry