reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
czy ktoś może wie, dlaczego fotki które wklejam są takie małe:eek::confused:?

xandii .... jak mi się załaduje Twoje zdjęcie i na niego kliknę to wcale nie jest małe tylko całkiem duuuuże :tak::-)

... a zdjęcia są śliczne i wyglądasz z Ewelinką uroczo :tak:.

A gdzie znalazłas te zdjęcia ślubne Monisi???? ... bo ja szukałam już kika razy ... i się poddałam :dull:

Xandi Ewelinka super ale musze pochwalic twoja mame ma przesliczne kwiaty i dzialke czy ona sama o to wszystko dba? Wyglada cudownie:-)

Xandi Ewelinka super ale musze pochwalic twoja mame ma przesliczne kwiaty i dzialke czy ona sama o to wszystko dba? Wyglada cudownie:-)

sama sama, ale ona ma po prostu dobrą rękę do roślinek, potrafi zaszczepić "gruszkę na pietruszkę" i też jej wyrośnie :-D a działka jest faktycznie fajna, bo wszystko jest takie obfite, ale tak urządzone że nie przeszkadza dzieciom się pobawić: jest piaskownica, hamak, śliwa która już nie owocuje, ale jest tak przycięta, żeby dzieciaki mogły bezpiecznie na nią włazić, pąpa z wodą w której dzieciaki w upały się chlapią, a tuż za płotem stumyk ze zbudowaną w "czynie społecznym" przez dzieci i moją mamę tamą gdzie można brodzić w wodzie i "świątynia dumania" czyli drzewo obsadzone mchem na którym można posiedzieć i podumać a jesienią osną tam podgrzybki (grzybnia pewnie była w mchu przyniesionym z lasu)

Xandii No to twoja mama ma rewelacyjną tą działkę. Też bym taką chciała :tak::-D A Zdjęcia są extra.

Ewelinka ma taki ładny uśmiech. Piękna kobitka ci rośnie :tak::-D

Monika, ależ fajny ten twój Witek:-D aaaaaaaa, zapomniałam Ci powiedzieć, że po dłuuuuuuuuugim szperaniu po wątku z pogaduchami nareszcie dokopałam się do twoich zdjęć ślubnych! Jestem przeszczęśliwa, że mi się w końcu udało, bo już miałam świra na tym punkcie, żeby w końcu Cię (no nie- Was) zobaczyć, no i zobaczyłam piękną, szczęśliwą parę! Wyglądałaś prześlicznie:tak::tak::tak: śliczna suknia, fryzurka, bukiet, przystojny uśmiechnięty od ucha do ucha mąż;-) pięknie to wszystko dobrałaś;-):tak::-D:-D najbardziej podobało mi się zjęcie z kolumną- miał fantazję wasz fotograf! :)))

Dziękuję w imieniu Witka, swoim i męża ;-):-D To nie fotograf miał taką wenę tylko my. To znaczy niektóre zdjęcia były typowo pozowane (o zgrozo, jak ja tego nie cierpię :no::wściekła/y:), a niektóre to był nasz spontan :-D, tak jak na przykład te zdjęcia w studio :tak:

No to się chwalę

Mój syn ukochany !!

Załączniki

• P1010305.JPG
    P1010305.JPG
    315 KB · Wyświetleń: 47
  • IMGP3439.JPG
    IMGP3439.JPG
    521,1 KB · Wyświetleń: 44
  • P1010354.JPG
    P1010354.JPG
    314,7 KB · Wyświetleń: 52
a co .... jak się chwalić to od razu hurtem :tak::laugh2:

Załączniki

• P1010336.JPG
    P1010336.JPG
    292,4 KB · Wyświetleń: 37
  • P1010330.JPG
    P1010330.JPG
    301,9 KB · Wyświetleń: 35
  • IMGP3410.JPG
    IMGP3410.JPG
    642,4 KB · Wyświetleń: 38
  • P1010288.JPG
    P1010288.JPG
    361,9 KB · Wyświetleń: 37
tika, jeszcze raz- specjalnie dla ciebie- zagłębiłam sie w wątek "pogaduchy" i zdjęcia Moni są na str. 410,411 i 414

reklama
Do góry