reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
A to ostatnie fotki Witka :-D
1. Turlam się po podłodze
2. Jak mi dobrze tak poleżeć z tatusiem
3. Ale tatuś ma fajne włoski ;-) (chyba będzie z niego fryzjer :-D)
4 - 5 Pyszne malinki

Karola Aryanek cudo i skora zdarta z tatusia (przynajmniej na tych zdjeciach).
Monika Witus sliczny a zdjecia z tatusiem cuuudo. Moj Hubcio tez uwielbia moje wlosy jak tylko je widzi od razu probuje je zlapac i zjesc.:-):-)

Dzięki dziewczyny :-D

Karola Aryanek ma przepiękne oczy i faktycznie skóra zdarta z taty. Pewnie jest z tego dumny ;-)

Witek też uwielbia moje włosy, ale w odróżnieniu od Maćkowych moje ciągnie i od razu chce wpakować do buźki :szok::-)

Monika, ależ fajny ten twój Witek:-D aaaaaaaa, zapomniałam Ci powiedzieć, że po dłuuuuuuuuugim szperaniu po wątku z pogaduchami nareszcie dokopałam się do twoich zdjęć ślubnych! Jestem przeszczęśliwa, że mi się w końcu udało, bo już miałam świra na tym punkcie, żeby w końcu Cię (no nie- Was) zobaczyć, no i zobaczyłam piękną, szczęśliwą parę! Wyglądałaś prześlicznie:tak::tak::tak: śliczna suknia, fryzurka, bukiet, przystojny uśmiechnięty od ucha do ucha mąż;-) pięknie to wszystko dobrałaś;-):tak::-D:-D najbardziej podobało mi się zjęcie z kolumną- miał fantazję wasz fotograf! :)))

reklama
Ewelinka z kuzynem (moim chrześniakiem) i ze mną na działce u mojej mamy

Załączniki

• lastscan71.JPG
    lastscan71.JPG
    195,9 KB · Wyświetleń: 47
  • lastscan81.JPG
    lastscan81.JPG
    257,9 KB · Wyświetleń: 53
Do góry