reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Ale się ubawiłam czytając was :-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to przesądzone, mamy pierwszą pare styczniowych dzieciaczków:-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D.

No proszę, zaczęły się swaty :-D

Fiu fiu ..........:happy2:
a Jeremi to w samym papmersie pływa ... jak wiesiek :rofl2:

dobrze, że chociaż pampersa ma a nie świeci gołym siusiakiem ;-):-D

Jak podrośnie to mu powiem żeś go w pampersa wystroiła zamiast mu jakieś czadowe kąpielówy zapodać;-):-D

:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2:

Roszek robi bombowe minki :tak::-D
Aryan ślicznota jak zawsze. Gdybym miała córcię próbowałabym ją z nim wyswatać ;-):-D
Hubcio wcinający jedzonko i popychający je nóżką - fotka bije wszystkie inne :-D
Hania w kąpieli - super
Już kiedyś pisałam, że Laura ma piękne duże oczęta :tak:

Najzabawniejsze jest to, że o Zuzę nie będą bić Robert z Jeremim tylko Mariola z Aph ;-):-D:rofl2:

A tak w ogóle to chlopaków jest mniej i uważam, że to dziewczynki powinny się o nich starać a nie odwrotnie ;-):rofl2:

Najzabawniejsze jest to, że o Zuzę nie będą bić Robert z Jeremim tylko Mariola z Aph ;-):-D:rofl2:

A tak w ogóle to chlopaków jest mniej i uważam, że to dziewczynki powinny się o nich starać a nie odwrotnie ;-):rofl2:

ja się nie biję .... Zuza sama wybierze !
(Jeremiego-przecież musi z niej zrobić uczciwą kobietę ;-))

chłopaków jest mniej :szok: myślałam odwrotnie ... ciekawe jaka jest statystyka ??

Liczyłam kiedyś 'Starą gwardię" i wyszło, że styczniowych dziewuszek jest więcej, ale teraz to nie jestem na 100% pewna :zawstydzona/y: Jakby co to przepraszam za wprowadzanie w błąd :unsure::sorry:

reklama
Do góry