reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Antosiowa ... nie potrafisz przyjąć komplementu ... mówi się "dziękuję, masz rację to niezłe ciacho", a nie straszyć mnie tu pałą :angry: popraw się ładnie :-p

Antosiowa ... nie potrafisz przyjąć komplementu ... mówi się "dziękuję, masz rację to niezłe ciacho", a nie straszyć mnie tu pałą :angry: popraw się ładnie :-p
ale ci dogadala:-D;-)
mezus moze byc:-D;-)w moim typie:-D;-)
no to dziewczyny wklejajcie swoich;-)faceci nas ciagle oceniaja to my sie zemscijmy;-)

Antosiowa wypisz wymaluj mój brat:szok::szok:. Ale to nie on, bo tam małe różnice dostrzegam;-). A może sobowtór? Albo brat bliźniak? Podpytaj, bo moja mam milczy, mówi że nie pamięta jakoby dwóch chłopców rodziła:-D:rofl2::-D. Ale może twoja?

Skakanka .... twój to domyslam się ten młodszy ;-) wygląda na dobrego i spokojnego chłopa, co nie znaczy na nudnego (dopisałam, że strachu :szok:, że się dziewczyny przycczepią :-D)

Żywa .... a wklej braciszka, niech wszystkie porównamy, czy faktycznie sobowtór

Antosiowa ... widzisz ... jak chcesz to potrafisz :tak:

obiecane fotki

Stoję sobie....
p7283675ki5.jpg

Mój ukochany balonik, widział go ktos?
p7293678ge7.jpg

Z tatusiem w jego pracy
p7303705gb0.jpg

Babciu ktoś do Ciebie dzwoni!
p8093736xq4.jpg

Zamkneli mnie tu.... (w czasie deszczu dzieci się nudzą)
p8053711ap7.jpg

Dresiara
p8103748zc0.jpg

UUUUUUwielbiam brzoskwinki (zdjęcie z wczoraj)

p8163790vj7.jpg

Zabawa z mamusią (zdjęcie z wczoraj)
p8163794im0.jpg

To jest moja hustawka, ona jest fajna bo sie kołysze, otwiera i tyle mozna przy niej zmajstrować wiecie????? (zdjęcie z dzisiaj)

p8173840ws8.jpg

reklama
Antosiowa wypisz wymaluj mój brat:szok::szok:. Ale to nie on, bo tam małe różnice dostrzegam;-). A może sobowtór? Albo brat bliźniak? Podpytaj, bo moja mam milczy, mówi że nie pamięta jakoby dwóch chłopców rodziła:-D:rofl2::-D. Ale może twoja?
To może rzeczywiście moja mama miała dubel i się nie przyznaje;-):-D
Antosiowa ... widzisz ... jak chcesz to potrafisz :tak:
Bo ja się szybko uczę, kochana :-):-p
Zuzka cud dziewuszka:tak::-)

Do góry