MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Mariolka, bo Cię z pałą pognam he he
;-)

;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

;-)
popraw się ładnie 
ale ci dogadalaAntosiowa ... nie potrafisz przyjąć komplementu ... mówi się "dziękuję, masz rację to niezłe ciacho", a nie straszyć mnie tu pałąpopraw się ładnie
![]()
;-)
;-)w moim typie
;-)Aż mi w pięty zaszłoAntosiowa ... nie potrafisz przyjąć komplementu ... mówi się "dziękuję, masz rację to niezłe ciacho", a nie straszyć mnie tu pałąpopraw się ładnie
![]()
. Dziękuję za komplementa...;-)
. Ale to nie on, bo tam małe różnice dostrzegam;-). A może sobowtór? Albo brat bliźniak? Podpytaj, bo moja mam milczy, mówi że nie pamięta jakoby dwóch chłopców rodziła

. Ale może twoja?
, że się dziewczyny przycczepią
)
To może rzeczywiście moja mama miała dubel i się nie przyznaje;-)Antosiowa wypisz wymaluj mój brat. Ale to nie on, bo tam małe różnice dostrzegam;-). A może sobowtór? Albo brat bliźniak? Podpytaj, bo moja mam milczy, mówi że nie pamięta jakoby dwóch chłopców rodziła
. Ale może twoja?

Bo ja się szybko uczę, kochana :-)Antosiowa ... widzisz ... jak chcesz to potrafisz![]()

:-)