• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Tynka ... Twoje pannice prześliczne i przesłodkie :-):tak: bosko wyglądają na tej bliźniaczej ;-) huśtawce :tak:

Ania_Żywa ... Hanulka to samo prześliczna i przesłodka :-):tak:, brykę ma pierwsza klasa, no i wszyscy panowie z rusztowania jej :-D:-D

reklama
jak ja moglam przegapic moje dwie sliczne krolewny:-)
nie wiem jakim cudem ominelam ten watek:dry::sorry2:
no ale oczywiscie krolowa rusztowania boska tak jak jej mama;-):tak:

a ze zwiazkiem Nikus-Hania to ja pierwsze slysze:szok::szok:co prawda zawsze nam sie Hanula podobala ale zadnych swatow tu jeszcze nie bylo(tym bardziej ze ona zajeta)
a ja jestem zaborcza matka-tesiowa i swojego syna nikomu nie oddam:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::growl::growl::growl::no2::rofl:

Kochana, mieszkanie Hania też zapewniła, nie pamiętasz:-D.
Teraz to on by musiał postarać się o jakiś samolot, bo mieszkanie i auto już jest:-D.
Sie zrobi kochana:-D... na razie w wersji miniaturowej, ale jest:-p:-D

I prosze nas tu na bok nie odstawiać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
...a ja jestem zaborcza matka-tesiowa i swojego syna nikomu nie oddam:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::growl::growl::growl::no2::rofl:
No i problem z głowy:-p:-D;-)
Antosiowa ale sie nie martw:-pjakby co Marta tez jest posazna:-Dczy jak sie to pisze;-)nie ma co prawda auta ale motor;-)na poczatek moze byc,a domy ma nawet dwa:-Da nawet nie dom a zamek:tak::tak::-D
NAMIOT DLA DZIECI - ZAMEK, IGLO + TUNEL-NAJTANIEJ (391556318) - Aukcje internetowe Allegro
a poza tym juz kiedys byla Atnosiowi przypisana:-p:wściekła/y:
O ja cie nie pikole, jaka chata z tunelem:szok:
Jakie propozycje, proszą nas na gotowe, żyć nie umierać:-D

zartowalam;-) bedzie dziewczynka antosiowa:tak:
ja planuje drugiego chlopaka a trzecia dziewczynke dlatego tak ci przepowiadam:-)

Oj kobitki, ale się uśmiałam na wieczór :-D:-D:-D, wy myślicie, że one na dom czy furę lecą, przecież to musi być miłość ;-):-D:-D:-D. Dla zainteresowanych (chodzi mi o Emilkę Lorien) Nikuś ma identyczny domek jak Hanusia, a pojazdów rowerek trzykołowy :-p:cool2:;-) :-D.

Hanusia w doniczce bombowa :-D:tak::-D, no i sporo tych adoratorów ma, ale Żywa wcześniej pisałaś, że Ci się któryś z nich podoba :confused::eek:.
Wśród kwiatków urocza i mamą super :tak::-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry