Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

co prawda zawsze nam sie Hanula podobala ale zadnych swatow tu jeszcze nie bylo(tym bardziej ze ona zajeta)

jakby co Marta tez jest posazna
czy jak sie to pisze;-)nie ma co prawda auta ale motor;-)na poczatek moze byc,a domy ma nawet dwa
a nawet nie dom a zamek

Sie zrobi kochanaKochana, mieszkanie Hania też zapewniła, nie pamiętasz.
Teraz to on by musiał postarać się o jakiś samolot, bo mieszkanie i auto już jest.
... na razie w wersji miniaturowej, ale jest

No i problem z głowy...a ja jestem zaborcza matka-tesiowa i swojego syna nikomu nie oddam![]()

;-)O ja cie nie pikole, jaka chata z tunelemAntosiowa ale sie nie martwjakby co Marta tez jest posazna
czy jak sie to pisze;-)nie ma co prawda auta ale motor;-)na poczatek moze byc,a domy ma nawet dwa
a nawet nie dom a zamek
NAMIOT DLA DZIECI - ZAMEK, IGLO + TUNEL-NAJTANIEJ (391556318) - Aukcje internetowe Allegro
a poza tym juz kiedys byla Atnosiowi przypisana![]()

Nie wiem czy zechce takiego małolatadla Marty skakanki bedzie Tadziu![]()

, wy myślicie, że one na dom czy furę lecą, przecież to musi być miłość ;-)

. Dla zainteresowanych (chodzi mi o Emilkę Lorien) Nikuś ma identyczny domek jak Hanusia, a pojazdów rowerek trzykołowy 
;-)
.

, no i sporo tych adoratorów ma, ale Żywa wcześniej pisałaś, że Ci się któryś z nich podoba 
.
:-).