• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

znam problem ale u nas ciuszki tylko do pasa mokre
a tu zdjatka z weekendu i wczoraj
Na pierwszym widac jaka oliwcia jest chudzina i jak ja wysypalo :/ na drugim tata z coreczka a na trzecim oliwcia z ''siostra blizniaczka'' Marysia, tzn mialy byc blizniaczki ale Marysia urodzila sie 5 dni po Oliwce i est typowa klucha, swoja droga z jej mama poznalysmy sie zupelnie pzypadkiem przez internet na pewnym forum :D

reklama
aniay moja Julia też ma takie krostki na całym ciele:tak: i lekarz przepisał mi maścio-krem do smarowania buzi:tak: smarowałam dopiero 2 razy ale już jest troszkę lepiej:tak: ale ona ma całą buźkę w tych krostach:szok:

A Oliwka śliczniutka i do tatka podobna:tak:

xmamuska krostki juz znikaja, same, bo znalezlismy przyczyne - kawalek sklejki pod materacykiem zeby pod katem lezala naczynil takich szkod na jej buzce, odwrocilam materacyk zmienilam posciel i od razu widac poprawe takze miejmy nadziej w ciagu kilku dni krostki znikna
Rzeczywiscie podobna do taty jak kropla wody (jego rodzice twierza ze jak byl maly to wygladal prawie jak ona ;))

Jak to powiedziala polozna ''dzieci miewaja wysypki'' podobno o ile im to nie przeszkadza nie nalezy sie przejmowac, takie przynajmniej maja podejscie tu w irlandii ale oni generalnie niczym sie nie przejmuja

reklama
alez slodki zielony chloptas marita:)))
skakanka w zasadzie tak, czasem tylko nie rozumiem ale wtedy siegam po slownik albo prosze o wytlumaczenie inaczej i zazwyczaj jest wtedy ok duzo gorzej z mowieniem o co mi chodzi:P a tu w irlandii generalnie uwazaja ze jesli dziecko nie ma goraczki albo innych powaznych objawow to jest zdrowe, to ze ma katar wysypke kaszelek to nie jest zaden powod do zmartwien i oni tu np niemowleta przy temp 15 stopni na spacery bez czapek juz biora:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry