• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Martucha czy któraś z dziewczyn zarezerwowała już Nikusia dla swojej panienki, bo jęśli nie to nasz ci ON:tak::-)

Antoś w wannie bomba, Julcia też za nic w świecie by się tak nie położyła:no: Sandrunia owszem:tak:

Emilka na wykopkach super, mała pomocnica wam rośnie:tak:

reklama
kochana bardzo mi odpowiada takie wspolne mieszkanko, kawka piwko i w miedzy czasie plotkowanie;-)
a do tego beda piekne wnuki w tymi waszymi "rodzinnymi" niebieskimi oczkami - zyc nie umierac;-):tak::tak:

Martucha, powiem ci szczerze, że mnie teraz zaskoczyłaś z tymi twoimi blond włosami :szok: Tak świetnie wyglądasz w tych brązowych, że myślałam, iż to twój naturalny kolor włosów :tak::-D:-D:-D:-D Rewelacja!!!!
A to co piszesz o tej swojej niedoszłej synowej to makabra. Ciekawe jakby matka zareagowała, gdyby mała na nią wysypała ten piach lub ją tak biła i gryzła :baffled::confused: Matce chyba też by się przydała jakaś lekcja wychowania :crazy:

Moniu wiem Ci to? Chyba się waha, za dużo wielbicieli wkoło, żeby tak szybko się zdecydować ;-):-p:-D:-D

To niech na innych przestanie zwracać uwagę ;-) Problem będzie miała z głowy ;-):-D:-D:-D:-D:-D

Martucha czy któraś z dziewczyn zarezerwowała już Nikusia dla swojej panienki, bo jęśli nie to nasz ci ON:tak::-)

xmamuska Nikus wolny chetnie oddam go wam oddam ale w dwupaku z tesciowa:-D:-D:-D:-)

Oj wnuki to napewno będą śliczne:tak:, kurcze to my może zróbmy sciepe i dom wielki postawmy, bo to bedzie big rodzinka:-D

Agatka lece dawac ogloszenie o sprzedazy swojego i przenosimy sie do was:-D:-D

Posikałam się :-D:-D:-D:-D:-D:-D Kocham was za ten wasz humor. Umiecie człowiekowi poprawić nastawienie do życia :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja chciałam powklejać wam dziś fotki, ale nie dam rady :no::zawstydzona/y: Przy tych problemach z kompem wcięło nam program do obróbki zdjęć :crazy: i nie mogę ich teraz poprzerabiać, tak byście nie musiały wykręcać szyi żeby je obejrzeć :no::-(:zawstydzona/y: Ale obiecuję, żę w weekend poproszę męża by coś z tym zrobił.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry