• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Mariolka ... Mix jest śliczny i jaki już duży :-) a w tych jego oczach można normalnie utonąc ach.... :tak::tak:, a Ty ... przepraszam ... ale proszę jeszcze raz dokładniej ... gdzie Ty masz tą straszną oponkę :evil::-D;-):sorry2: ... po prostu super wyglądasz i tyle :-p:tak:

Monia ... przyłączam się do apelu styczniówek ... proszę o więcej Ciebie w krótkich włosach :-D:-D:-D ... wyglądasz świetnie :tak:.
A fotki ze zlotu obłędne :-)... wszystkie chłopaki UROCZE :tak:, no i widać, że sptkanko wypadło super, bo i dzieciaczki i rodzice zadowoleni :tak:.

reklama
Zaraz chyba urosnę do dwóch metrów z powodu tych waszych pochwał :-D:-D:-D:-D:-D Dzięki wam bardzo za tak miłe komplementy :tak::-D Jesteście kochane :tak::tak::tak::tak:

Co do spotkania to po pierwsze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: że nie byłam, szczególnie, że widać, że było wesoło, choć jakoś nie widzę winka ;-):-D:-D:-D

Bo my nie potrzebujemy winka by się dobrze bawić ;-):-D:-p

ma duzo, o duzo za duzo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: niczym sie nie interesuje, bo ma tego tyle, ze pewnie nie wie co ma wybrac.
A ile juz powydawalam mlodszym dzieciom. :baffled:

Aniu, pochowaj mu część. Po jakimś czasie jak je wyciągniesz to znowu będą miały wzięcie :tak::-D

Te zdjęcia były robione jakieś trzy tygodnie temu podczas weekendowego spacerku :tak:;-)

Oto nowa ja :-D:-D:-D

Jestem większy od tatusia ;-)

Ale te listki są ładne :-D:-D

A kuku :-p

Ekipa naprawcza naszego kompa :-D:-D:-D

Przerwa w podróży na Śląsk

Wystarczy? ;-):-p:-D

Monia ... wyglądasz ślicznie :-) !!! Bardzo korzystna zmiana :tak:, po prostu super Ci w tej fryzurce :tak:. Cudne macie to zdjęcie z liśćmi w ręce :-). A na zdjęciu z tatusiem Wituś już taaaaki duży. Bomba :-) !!!

Monia zdjecia bajka a ty wygladasz przecudnie!!
i postanowilam ze tez robie jakas zmiane:tak::-)

a to pytanie na koncu to retoryczne mam nadzieje bo odpowiedz oczywista!!

JESZCZE JESZCZE JESZCZE!!:-D:-D

my z weekendowych spacerów, wiecej ukaze sie w przyszłosci na blogu :-D

p1320881jh8.jpg

p1320939hz3.jpg

p1330132wz7.jpg

p1330003kc4.jpg

Ela, boskie zdjęcia :-D:-D:-D:-D Uwielbiam taką złotą jesień za jej piękne kolorki. U was je widać rewelacyjne. To zdjęcie czarno-białe jest obłędne. Wyglądacie przecudnie :tak::-D:-D:-D:-D

Dzięki za miłe slowa :-D:-D:-D

Martucha, polecam zmianę. Wszyscy znajomi są zaskoczeni moim wyglądem. Ja ostatnio takie krótkie wlosy mialam jak miałam 16 lat ;-):-D:-D:-D:-D

Elu zdjęcia rewelacyjnie. Oglądałam je też na n-k i strasznie mi się podobają.
Moniczko muszę Ci coś wyznać - podobasz mi się. :-D Fryzurka jest super, wyglądasz w niej cudnie, a kolor masz przepięknie dobrany.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry