• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

oj sliczna sliczna, i mama tez sliczna ;)
ja bym chetnieposzla z mojaolisia ale tu w okolicy wszystkie basyeny chlorowane :baffled: ale pokaze wam zdjecia z domku ;)
wszystkie z trzymiesiecznych urodzinek
na ostatnim w spiworku ktory dostalam od kolezanki, normalnie genialna rzecz, nie ma jak sie rozkopac :-D

reklama
dzieki dziewczyny za te wszystkie komplementa :-) kurcze nie przyzwyczajona jestem :-)

Monia udawałysmy pływamy na plecach, na brzuszku, robiłam z Zuzią "hop do wody", trzymałam ją pod paszki i pionowo wkładałam do wody a ona nic a nic nie płakała. Nawet jak się opiła wody to jej nosem wyszło :-D
Kamilala płukałam i myłam Zuzke pod prysznicem, sciagnełam jej tego papiersa, a ona zrobiła wielkie oczy ze na nią coś z góry kapie :-)
rozpłakała się dopiero przy ubieraniu (zresztą jak zawsze, moja córka chyba bedzie striptizerką:wściekła/y: )
Co do tego czy jest grzeczna - to może i faktycznie wygląda jak aniołek, ale jak coś jest nie po jej myśli to potrafi wszystkich postawić na nogi a wrzask ma taki silny i głośny, że bebenki chcą popękac :eek:

aniay Oliwcia rośnie w oczach :-) super !

Aniay Oliwka naprawde przybrala :-) widac widac :-) ja mam pytanko do ostatniego zdjecia, czy tam nad lozeczkiem masz karuzele z tiny love? jesli tak to jaka to o jak sie malej podoba? :-)

Abeja co fakt to fakt, Zuza potrafi sie pieknie zdenerwowac :-) ale jak ona tez pieknie gada :-)

nie nie karlam, to jest karuzelka z fisher-price a mala ja uwielbia potrafi sie naprawde dlugo wpatrywac w misie albo kuleczka z obrazkami i kolory sa takie ze od poczatku je zauwaza, alo czarnobiale wzroki albo kolory bardzo ostre i kontrastowe, no i sprawdza sie super jako usypiacz, wlanczam na cichy bieg a ze szumi i stuka troche to mala obserwuje sobie ptaszki i usypia:-D

Ja też znalazłam basen z zajęciami dla maluchów ale jest dużo tańszy kosztuje 80zł za miesiąc (4 zajęcia) i do tego są gratis kąpieluszki. Zajęcia prowadzi jakiś profesor z Poznania. Wybieramy się z Młodą w przyszłą sobotę. Juz nie mogę się doczekać!!!

Aniay, Oliwcia naprawde rosnie w oczach. :tak:

My dzisiaj sie razem kapalismy. :tak: Tzn. ja i Robert, bylismy razem pod prysznicem. Ale mial wielkie oczka, ale nie protestowal. Po kapaniu oczywiscie byl ryk, jak polozylam Go na reczniku, ale w sumie jakby troche mniejszy. :tak:
Mysle, ze mozemy isc na basen :tak: Wykapac juz sie razem potrafimy. :tak:

Aniay Oliwcia ślicznie przybiera na wadze:tak: Nabiera kształtow ;-)

Abeja A jak Zuza reaguje w domu na kąpiel? Bo ja się obawiam, że mój synek zrobiłby alarm na basenie. Ostatnio to coś mu się odwidziało i ryczy przy kąpieli :szok::-(

Monia Zuzka roznie reaguje - zalezy czy jest jeszcze syta czy juz głodna, czy jest zmeczona lekko czy bardzo... raczej ryczy przy wycieraniu niz w wannie. Wczoraj w wannie zaczeła nawet pluskac rekami i nogami :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry