• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Skakanka śliczne dziewuszki :tak::-D One są blondynkami czy lekko są ryżawe? Ja zawsze chciałam mieć rude włosy, ale niestety mam brązowe. Za to marzy mi się rudawa córcia, ale z tego chyba też nici, bo nie ma po kim :no2::huh:

Oto nasze zdjecia z wycieczki do St.Margaret at Cliffe:-).W sumie jechalismy 1,5h od Londynu,ale watro bylo dla tych widokow:tak:.

0f4c410eba420f16.jpg

0f825bfb86b74b1e.jpg

e388d0ae334db510.jpg

a557eab872f307a8.jpg

ojojoj rosną te nasze skarby - dzieciaczki śliczne słodkie do schrupania :) a i zdjęcia wyśmienite :) trochę zazdroszczę tych wycieczek :)
Ja też się pochwalę córunią a co - moja mała Amelka pewno waży już koło 7kg, 4tyg. temu miała 6 więc tak z tego wnioskuję :) niedługo trzecie szczepienie to będę wiedziała dokładnie ;)
a oto i ona jakieś 2 tyg. temu

i jeszcze to jako że śmieszką jest :):-D
i może jeszcze ze mną - kilka dni temu :)
pozdrawiam wszystkich

reklama
MamaAntosia :) układają się jak chcą :-D mój TOmek ma tylko kompleks na tym punkcie i ją ciągle poprawia a bo tu jej włoski stoją abo coś... dziwny jakiś hehe :) a niech stoją gdzie chcą :zawstydzona/y: :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry