reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Patrycja, Asinka, gratuluje i ciesze sie, ze wszystko gra

Madziarra, oczywiscie, ze zleci :tak:

Noelka, troche zamieszania maja jak widac niestety. Mam nadzieje, ze nie pomineli tego krwiaka ot tak..

Tle jest tych informacji, że pozwolicie, że grupowo Wam pogratuluję udanych wizyt:-D

dzisiaj byłam u swojej gin z wynikami i generalnie wszystko ok. anemii jeszcze nie mam i muszę nadgonić żelazo dietą, cukier ok, tylko pani doktor się trochę zaniepokoiła niedoczynnością tarczycy co mi wyszła i za niskim ciśnieniem 100/60. Dzidzi nie posłuchałam i nie zobaczyłam, ale na następnej wizycie usg będzie i płeć Maleństwa poznamy :-)

powiem Ci, że zawsze miałam wysokie ciśnienie i to mnie trochę zaskoczyło dzisiaj bo nie czuję się gorzej ani żeby coś się działo. ale jak mówisz, że lepiej niższe to ok:-)

Banankowa ja mam 90/60 zawsze i jakoś żyje lekarka na wyrost sie przejmuje:tak:nie martw sie tym wogole. Lepsze niskie niz wysokie.
Noelka współczuje zamieszania, ja mam wizytę w czwartek i jestem ciekawa jak tam krwiak.Plamienia sie mi wciaż zdarzają wiec pewnie tak jest jeszcze.Powodzenia.mam nadzieje że Twojego już nie ma i jestescie bezpieczni z Maluszkiem.;-);-)

Noelka wszystko będzie dobrze :-)
Banankowa z tym ciśnieniem to może tak na wyrost się martwoi, lepsze jest niższe niż wyższe a co z Twoją tarczycą/niedoczynnością nie tak??? Wyszło Ci to dopiero teraz czy chorujesz już jakiś czas? Masz złe wyniki?

betina mam dzwonić za ok 3 tygodnie i się umawiać, bo moja gin będzie szpitale zmieniać i jakoś na drugą połowę października ona by chciała to usg mi zrobić. nie mówię, też bym chciała hihi

kaso, kania fajnie, że tylko potwierdzacie z tym ciśnieniem:)

kania miałam już wcześniej podejrzenie niedoczynności, ale z wynikami to raz mi wychodziło, a raz nie. teraz moja gin jak zobaczyła wyniki to powiedziała, że powinnam mieć ok 2,5 a mam 3,8 ale czego to już Ci nie powiem bo te nazwy mi raz dwa wylatują z głowy

reklama
Banankowa a bierzesz leki na tą niedoczynność? Moze jej o tsh chodziło? Właśnie muszę iść zrobić teraz testy...tzn. nie dziś, w przyszłym tyg mnie czekają.

Do góry