reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

betina - koniecznie wrzucaj foto , chociaż jedno. Wystarczy , żebyś kliknęła ikonkę w pisanym poście "Insert Image" i wybrała fotke z kompa. Jak zatwierdzisz fotę obejrzymy wszystkie :rofl2:

reklama
roksaa gratuluje! piekna dzidzia!
betina wrzucaj fotke!!!! najwazniejsze ze parametry w normie i dzidzia zdrowa:rofl2:cudownie!!!!
nimitti to jest najpiekniejszy dzien!!! boski, cudowny i wyczekiwany:-) Takie malenstwo a tyle radosci:tak:

Hej hej

Ogladam i zazdroszcze Wam - musze jeszcze czekac caly tydzien na takie wrazenia:wściekła/y:

Anka
, super foteczka i ciesze sie, ze wszystko OK.

Agula, Patrycja - kciukasy!!!

Betina - super, najwazniejsze ze zdrowe i dobrze sie rozwija. Plec i tak poznasz predzej czy pozniej
Roksaa - gratuluje, oby tak dalej:tak:

Jotka, fantastycznie, mojego synusia juz podgladnelismy w 13 tyg, na USG genetycznym wlasnie. Pokazal sie w calej okazalosci i tak juz zostalo:-)

Rokssa, Betina super że wizyty udane.
Rokssa śliczna fotka:-) Betina kombinuj, ekspertymentuj i wrzucaj nam szybciutko zdjęcie;-)

Agula, Patrycja kciuki zaciśnięte, czekamy na wzruszające relacje i cudne zdjęcia.

Ja odliczam dni do piątku

anka na pewno! tak cie ciesze że wizyta przebiegła ci ok :)
Poniżej pochwale wam się jeszcze jednym zdjęciem usg. Na początku czułam, że to będzie dziewczynka ale jak patrze na to konkretnie zdjęcie myślę, że to będzie chłopak :)
Dzidziol 003.jpg

Cześć!
Ja dziś byłam pierwszy raz u lekarza na NFZ. Wcześniej chodziłam do LIM z racji abonamentu. I powiem wam że jestem w szoku. Bardzo długa wizyta (ok. 40 minut), dokładny wywiad, skierowania na brakujące badania i w dodatku lekarz super uprzejmy. W LIM to każda wizyta trwała może 10 minut, bez zbędnego gadania. Nie powiem że było źle, nie mam nic do mojego lekarza z LIM-u, jednak tam nie można się zapisać na kolejną wizytę na za miesiąc, bo nie ma miejsc. Trzeba się prosić na dodatkowe wizyty i wyczekiwać pod drzwiami. To głupie skoro w końcu się za to płaci.

Lekarz zrobił mi szybkie USG po brzuchu i ludzik się ruszał, wszystko wygląda OK. Teraz w piątek mam jeszcze USG genetyczne (jeszcze w LIM). To badanie jest w sumie ważniejsze niż ta dzisiejsza wizyta. Oby było OK :)

reklama
Ja po wizycie :) z USG 10 tydzień ciąży czyli tak jak wychodzi z OM :) Maluszek słodki, taki malutki a już rączkami i nóżkami machał, cudowny widok :-) serduszko bije :-) tylko mam słabe zdjęcie bo miałam pęcherz pełny a 15 min przed wizytą byłam w toalecie :/ CRL wynosi 32.0 mm :-)

Do góry