reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Też byłam na wizycie wczoraj, przepraszam ale wieczorem już nie miałam głowy do komputera:( Wygląda, że wszystko ok, badania mam super, cytologię idealną, szyjki, łożyska też, dzidziol urósł proporcjonalnie do tygodnia, natomiast siedział po turecku i nic tam nie dało się dostrzec:( Też zazdroszczę tym, którzy już wiedzą:) ale ważne że zdrowe:D:D:D

Makunia, Trytka super, że wszystko ok, najważniejsze że dzieciaczki zdrowo rosną. Makunia cieszę się, że infekcja odpuszcza byle tym razem na dobre:-)

Ja dziś spotkanie z połóżną i mam nadzieję, że tym razem posłucham serduszka, jak nie to będą fruwać;-) a jutro wieczorkiem podglądanie nareszcie:-)

Gratuluję wszystkich wizyt! :)

Ja też już jestem po. Wszystko ogólnie okej, dzieć się rozwija prawidłowo tylko oczywiście nie chciał współpracować. Jeszcze się nie urodził a już złośliwy jak mamusia i nie daje się obejrzeć :-p tak się jakoś ułożył z tyłu, tak się tam wcisnął że prawie w ogóle nie było go widać. Się schował skubany. Pani dr to prawie się za głowę złapała że jak tak można :D więc raczej sobie go nie pooglądałam. Gin powiedziała że chciała zrobić już dzisiaj połówkowe, ale no nie dało rady. Tylko zmierzyła mu obwód główki i brzucha, kość ramieniową i piszczelową chyba. Wszystko w normie. No ale chociaż jedną małą uprzejmość mamie zrobił i pięknie zapozował z siusiakiem na wierzchu :-) nawet o zdjęcie poprosiłam żeby wszyscy mogli zobaczyć heh. Tak więc 100% facet.
No i potwierdziła moje domysły jeśli chodzi o kopniaki młodego. Od kilku dni mam wrażenie że mnie tam coś kopie w podbrzuszu, ale skoro tylko w tym jednym miejscu to nie byłam pewna. Ale podczas usg zagadnęłam o to gin i ona stwierdziła że to raczej on bo tak jest ułożony że właśnie tam na samym dole ma nogi. Także teraz będę na nie czatować i może tatuś też będzie miał okazję poczuć bo bywały już tak mocne że na ręce czułam :D
No i połówkowe dopiero 7 listopada.

Ostatnia edycja:
Dziękuję :)
No może to zdjęcie nie jest takie piękne, bo to widok z dołu, widać tylko siusiaka i kawałek nogi (chyba) ale cóż... przynajmniej widać :-p
2012-10-10 12.56.15.jpg

reklama
Do góry