reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Madziaa gratuluje córeczki:)
Betina Ulkan gratuluje udanych wizyt:)
Onesmile mój brzuch teraz jest chyba mniejszy niż w pierwszej ciąży ale może u mnie to rodzinne:) bo moja mama ze mna w ciąży miała większy brzuch niż potem w ciąży z moim bratem:) choć w tym tygodniu nagle się sporo powiększył, przypomina taką małą piłkę:D
Dziś byłam na wizycie i synuś nadal jest synkiem:) rośnie zdrowo, znów nie wiem ile ma cm ale waży już 400g, chyba trochę był znudzony badaniem bo ziewał sobie:) ale dzięki temu pięknie było widać jego nosek i usta:) wszystko ma na swoim miejscu. Profiaktycznie mam się umówić do kardiologa dziecięcego na echo serduszka, ponieważ w rodzinie męża były przypadki wad serca. Moja pani doktor nie widzi jak narazie nic niepokojącego ale dla świętego spokoju pewnie pójdę na taka wizyte:)

reklama
jak ja lubię czytać takie dobre wieści :-)
dziewczyny gratuluję Zdrowych dzieciaczków, pozytywnych wyników, ujawnienia tajemnicy znajdującej się między nóżkami ;)

hejka

gratukuje udanych wizyt.

Ja tez wczoraj byłam u doktorka na kontroli i łożysko troszke zachodzi na ujsćie jakieś dziwne rysuneczki lekarz wykonał w mojej karcie ciązy w zwiazku z tym.Ogolnie bóle ktore czuje nie skracaja szyjki, jest zamknieta ale bedziemy to kontrolowac uwaznie( słowa ginka) wymiary b.dobrze dzidzik okolo tydzien starszy niz wg OM czyli jak zawsze na USG. Całe 400 g wagi:D i to DZIEWCZYNKA.Bedzie Róża:-) Pozdrawiam.

Kochane gratuluję Wam bardzo udanych wizyt a tym, które już wiedzą co pod serduchem siedzi, poznania płci.

Kania mam nadzieję, że po następnym badaniu wyniki będą lepsze, może wzbogacenie diety zgodnie ze wskazówkami Dziewczyn pomoże i zastrzyki nie będą potrzebne.

a propos żelaza to Kinusia jak z tym u Ciebie?

Jeśli o bóle chodzi to i mnie dopadają, po kichaniu jakoś nie specjalnie ale jak za gwałtownie się podniosę to jakby mi ktoś nożem przeciągnął:/
Z leżenia na plecach też musiałam zrezygnować, bo ból nie do zniesienia.

Kociatka a jak tam Twoja szyjka?? Mam nadzieję, że wszystko się unormowało

Na ostatniej wizycie lekarz zwiększył mi dawkę żelaza. Buraczki mi już uszami wychodzą :-p Zobaczymy jak wyjdą wyniki za dwa tygodnie mam wizytę i mam przyjść standardowo z wynikami.

reklama
Do góry