reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Gratuluje udanych wizyt :) Miło tak czytać dobre wieści, bo mnie ostatnio troszkę stres złapał (*że coś nie tak) i juz sie nie mogę doczekać kontrolnej wizyty 30-go, żeby zobaczyć czy serduszko bije. Jakos tak miewam, że wszystko ok a jak już długo dzidzia w brzuchu nie smyra to mam stracha ,że coś nie tak. Toteż jeszcze raz gratulacje , że wszystko jest dobrze z dzieciaczkami i czekam na kolejne dobre wieści :)

reklama
ja mam usuwany kamien mechanicznie 2 razy w roku i poczatki paradontozy, a zeby sa niesamowicie zdrowe (mam tylko 1 plombe). do dentysty wybieram sie w grudniu, zobaczymy co powie...

mikowata ja bylam na przeglądzie u dentysty juz w ciąży ( w 4-5 miesiacu jakos) i dentysta powiedzial ze kamienia w ciazy sie nie usuwa i zeby sie zglosic po ciazy

Kobietki gratuluję udanych wizyt:-)
Monia jeszcze raz gratulację z powodu Synka a Tobie Iwonko z powodu Córeczki:-)
Ja jestem strasznie ciekaw co jutro usłyszę

Mikowata ja też bym sobie odpuściła usuwanie tego kamienia w ciąży, bólu współczuję ja przez uraz ma szyjki na wierzchu i wiem co znaczy, pomaga trochę dobrze dobrana pasta i szczoteczka (ja używam ultra soft colgate)

reklama
Mikowita - ja miałam usuwany kamień na początku ciązy, a w lutym mam kolejny przegląd uzębienia :) Współczuję bólu:/

Kociatka - nie jest jeszcze najgorzej z szyjką, ale Pani doktor mówi, że mam się oszczędzać, bo przeciążenia, stresy i inne takie pierdoły mogą powodowac jej skracanie się... No i to spojenie łonowe jak się rozchodzi, to strasznie boli, a im wiecej ruchu tym większy ból.. Już mi na krzyż przeszło:/ Łączę się z Tobą w niechęci do leżenia plackiem, chociaż ja bez wyrzutów sumienia :)

Gratuluję udanych wizyt i podejrzanych Oliwii i Igorków :)

Do góry