reklama
Pamiętacie jak pisałyśmy o swoich objawach ciązy i czy nam pępek wystaje?
dodam od siebie, ze mnie się "łapki skórczyły"
korzystając z wczorajszego powrotu słońca zdecydowałam sie na spacer po okolicy, więc szukam traperów... (do tej pory chodziłam w samych wsuwanych półbutach i sandałach) niezle sie nagimnastykowałam
, zawiązałam, ale następnym razem czekam na męża.

dodam od siebie, ze mnie się "łapki skórczyły"

Pinokia wiem cos o tym moj m ostatnio obcinal mi paznokcie u nog, bo po wszystkich kombinacjach stwierdzilam ze sama nie dam rady. Tak sie staral i uwazal zeby mnie nie zabolalo ze juz teraz wiem kto bedzie naszej niuni obcinal:-)
Pinokia wiem cos o tym moj m ostatnio obcinal mi paznokcie u nog, bo po wszystkich kombinacjach stwierdzilam ze sama nie dam rady. Tak sie staral i uwazal zeby mnie nie zabolalo ze juz teraz wiem kto bedzie naszej niuni obcinal:-)
Z precyzyjną robotą ja też dałam sobie juz spokój, ale zleciłam to kosmetyczce:-) Łukasz mi tylko piętki pumeksuje;-)
widziałam na własne oczy jaki to stres dla młodej mamy obciąć po raz pierwszy pazurki maleństwu

Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dobrze dziewczyny, że napisałyście o tych paznokciach i wiązaniu butów. Już zaczynałam mysleć, że tylko ja mam problem z dosięgnięciem;-)
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Mnie się łapki nie skurczyły tylko nogi wydłuuuuuużyły
Szczególnie jak zakładam skarpetki
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Hehehehe
ja mam najkrótsze ręce w trakcie wiązania butków
ja mam najkrótsze ręce w trakcie wiązania butków