kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
o no to mi się z Marzycielką pokręciło ale pozostałe dziewczyny z mojej listy są napewno młodsze od WasMARZYCIELKA jest starsza od nas bo juz skonczyla 22 lata

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
o no to mi się z Marzycielką pokręciło ale pozostałe dziewczyny z mojej listy są napewno młodsze od WasMARZYCIELKA jest starsza od nas bo juz skonczyla 22 lata

kokusia ma jakas swoja liste

agentka jakas czy co?a ja nic o tym nie wiem:--
-
-D
![]()

reszta dziewczyn po ile ma?

mamy szpiega na bbcoz to za lista????reszta dziewczyn po ile ma?
jaka waga ,wzrost,numer buta i stanika?![]()

agentka jakas czy co?a ja nic o tym nie wiem:--
-
-D
![]()

nie pytałaś to Ci nie mówiłam

no i jeszcze wiele innych ściśle tajnych informacji więc bójcie się;-)coz to za lista????reszta dziewczyn po ile ma?
jaka waga ,wzrost,numer buta i stanika?![]()

nie pytałaś to Ci nie mówiłam
no i jeszcze wiele innych ściśle tajnych informacji więc bójcie się;-)![]()

no może nie będzie tak zle;-)
teraz to pewnie wieksza czesc grudniowek w ogole nie bedzie sie udzielala ze strachu![]()

no i jak na porzśądnego szpiga przystało wyczaiłam właśnie że Edee ma nowe gg![]()

szybka jesteś 

nie chciałam się chwalić 
szybka jesteś
nie chciałam się chwalić
![]()
a widzisz
wywiad nie próżnuje;-)