U
użytkownik 128317
Gość
niestety u mnie też jest tak z tymi piersiami:-( sa takie miekkie i tekko obwisłe:-( mam tylko nadzieje ze rozmiar zostanie taki jak przed ciąza czyli B...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
D/E?? Ja mam G i czekam aż się zmniejszą z utęsknieniem.(już dawno nie karmię) Chetnie bym się zamieniła z tobąJa mam D/E Wkurza mnie to bo pod biustem mam mniej75/80 i zawsze nie mogę znaleźć stanika. I w dodatku po karmieniu obwisłe się robią
więc "TU" przyznaję rację... Jednak wolałabym malutkie.
mamusie cycusiowe jak tam Wasze cycory, bo moje masakramoże nie tyle co rozstępy co takie wiotkie się zrobiły
no i maleją z dnia na dzień,choć dalej karmię(raczej tylko w nocy a w dzień to tak na sportowo) słyszałam ,że po karmieniu maleją o rozmiar, więc z B zrobi mi się A i do tego wiszącę
:-
-
-( słyszałam,że prysznic na przemian ciepłą i zimną wodą coś pomaga,ale nie mogę długo wytrzymać tego zabiegu i nie zawsze pamiętam a efektów też nima
ehhh może jakieś cudne specyfiki macie
??
Myszqa, a Ty to z kosci na ości sie odchudzasz???J
Ale ja zawsze miałam mały biust. Tylko troszkę stracił na sprężystościmimo że nie karmiłam.
no ale cóś za cóś
![]()