Myszqa
Fanka BB :)
A od jutra chcę jeszcze zacząć serię ćwiczen "na talię osy" :-)
Jedne będę robiła rano a drugie wieczorem - jak dam radę ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
szczesciaraA ja jestem w szoku, bo już sie przecież nie odchudzam, a centymetry mi spadają, kg niby prawie te same, ale ubieram dzisiaj pasek, w tam tym tygodniu miałam zapięty na pierwszą dziurkę, a dzisiaj nie miałam jak zalożyc, bo tam gdzie powinnam się zapiąc nie ma już żadnej dziurki, zmierzyłam sobie i wychodzi na to, ze 4 cm ubyło, jakoś mi to humor od rana poprawiło
Gratulacjedziękuję za tuszowe odpowiedzi
u mnie dzień 6 dietki dobiegł końca, jeszcze tylko 4![]()
Dziś 10 dzien.Po pierwszych 3 nie mogłam się ruszać. Później kolejne dni nic - po prostu ćwiczyłam. 7 dzien kiedy zmienia się z 6 na 8 powtórzeń znowu daje w kość. A od jutra znowu 2 więcej :-)
Efekty widzę. Tzn. bardziej po obwodach co może być efektem diety nie ćwiczen - póki co kaloryferka nie mam. :-) Ale brzuch już mi się nie zawija na spodnie![]()
Dzielna babaA od jutra chcę jeszcze zacząć serię ćwiczen "na talię osy" :-)
gratulacjeA ja jestem w szoku, bo już sie przecież nie odchudzam, a centymetry mi spadają, kg niby prawie te same, ale ubieram dzisiaj pasek, w tam tym tygodniu miałam zapięty na pierwszą dziurkę, a dzisiaj nie miałam jak zalożyc, bo tam gdzie powinnam się zapiąc nie ma już żadnej dziurki, zmierzyłam sobie i wychodzi na to, ze 4 cm ubyło, jakoś mi to humor od rana poprawiło
gratulacje
a ja przyczyłam 1 kg :-(
no wlasnie;-)co tam 1kg przy takie figurce, Agaciu.
co tam 1kg przy takie figurce, Agaciu.
ale troche dołuje :-(no wlasnie;-)