Agatkas
Mamusia Zuzolka
Też mam flak :-( A ile wazysz?ale troche dołuje :-(
I mam taki flak na brzuchu :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Też mam flak :-( A ile wazysz?ale troche dołuje :-(

Agaciu Ty i flak? Przeciez Ty chudziutka i zgrabniutka jestesale troche dołuje :-(
Fakt, ja troche slepawa jestem, ale zadnego flaka na Twoim brzuchu nie zauwazylam
53,4 kgTeż mam flak :-( A ile wazysz?
jest flak, jest :-(Agaciu Ty i flak? Przeciez Ty chudziutka i zgrabniutka jestesFakt, ja troche slepawa jestem, ale zadnego flaka na Twoim brzuchu nie zauwazylam
![]()
53,4 kg

Oj chyba nie bo ja mam 164 cmO matko....Ja ważę 68kg a na pewno jestem dużo niższa od Ciebie![]()

Oj chyba nie bo ja mam 164 cm![]()

No widzisz jak zdjęcia potrafią byc myląceŻartujesz???Na zdjęciach wygląda jakbyś była wysoka
a przynajmniej wyższa ode mnie
Ja tez mam 164 cm
![]()

jest flak, jest :-(
a raczej to co kiedyś było brzuchem :-( ja sie już poważnie zastanawiam nad plastyką brzucha, odważyłam się pokazać mój brzuch kosmetyczce i trenerce fitness i obie powiedziały że przy duzym nadmiarze skóry tylko operacja mogłaby pomóc.Ollcia i jak tam dietka? Ja jednak też się skusiłam na tą turbo i mają rację że jest strasznie sycąca![]()

) a ta będzie dobre jedzonko i piwko 
, a 23 marca mam rocznicę ślubu i wybieramy się na romantyczną kolację do jakiejś fajnej restauracji 
tzn do każdego śniadanka dołożyć grzankę, do pomidorków ogórka, szpinak zastąpić brokułami, a befsztyk kurzą piersią 
, to taki przykład tylko ;-) ) , świetna jest w niej sałatka jajeczna i sałatka z tuńczyka, takie niby nic a jak smakuje