reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

ja ważę tyle co przed ciążą 56 czasami 55, ale wczesniej ważyłam 53 i do tej wagi nie jestem w stanie wrócić:-(waga mi wróciła w okresie karmienie piersią w przeciągu 6 miesięcy po porodzie, a Tobie ile brakuje Pyciolku do wagi sprzed ciąży,że tak się denerwujesz kochana?
6 ogromnych kilograMÓW ;/ KUTWA FLAK :oo2:

reklama
niby nie dużo,ale sama wiem jak mi ciężko zrzucić 3 kg , nawet jedzenie po 18 nie pomaga. Pyciolku z tego co pisałaś na gł. wątku to jesz póżno obiady, może to jest przyczyną,że waga stoi w miejscu, kolację też jeszcze jadasz pózniej ? ja staram się najeść na maxa do 15, bo wiem,że to wybiegam do wieczora a póżniej to juz tak spokojnie ,
mówią,że najlepszą dietą jest niedojadanie czyli jedzenie tak aby się nie objeść i czuć mały niedosyt,ale jak ktoś lubi jeść to chwilami ciężko..

niby nie dużo,ale sama wiem jak mi ciężko zrzucić 3 kg , nawet jedzenie po 18 nie pomaga. Pyciolku z tego co pisałaś na gł. wątku to jesz póżno obiady, może to jest przyczyną,że waga stoi w miejscu, kolację też jeszcze jadasz pózniej ? ja staram się najeść na maxa do 15, bo wiem,że to wybiegam do wieczora a póżniej to juz tak spokojnie ,
mówią,że najlepszą dietą jest niedojadanie czyli jedzenie tak aby się nie objeść i czuć mały niedosyt,ale jak ktoś lubi jeść to chwilami ciężko..

to prawda obiady jadamy pozno bo po pracy;/ ale potem kolacji juz nie jem...no chyba ze na wieczorkowy seansik jakies piwko ;) a to mi w bandziora leci ...:p

Pyciolu-och, jaj ja Cię rozumiem... Po Olku schudłam w ciągu 5 miesięcy, a teraz nadal mam nadprogramowe 5 kilo. Chyba przejdę na Ducana, jak przestanę karmic :-(

dziewczyny takie moze wkurzajace pytanie...ale....
ile udało Wam się schudnąć po ciąży i czy wróciłyście już do wagi przeciążowej?
ja sie tylko wkurzam bo nie potrafie schudnac...tzn nie potrafię chyba chcieć...;/

20 schudlam, a 25 nadal mam nadwagi i juz dukan nie pomaga
i jakos zyje, a ty masz 6 i narzekasz:-)

ja ważę tyle co przed ciążą 56 czasami 55, ale wczesniej ważyłam 53 i do tej wagi nie jestem w stanie wrócić:-(waga mi wróciła w okresie karmienie piersią w przeciągu 6 miesięcy po porodzie, a Tobie ile brakuje Pyciolku do wagi sprzed ciąży,że tak się denerwujesz kochana?

ani 53 ani 56 w zyciu nie wazylam i nawet nie marze o takiej wadze, bo to marzenie nigdy sie nie spelni:-(

Ja na Dukanie schudłam i mam mniej niż przed ciążą, ale do wymarzonej wagi jeszcze mi brakuje sporo.... Za 12 kg będę się chwaliła :-)

No więc ja .... po ciązy schudłam do 52 kg (czyli tyle ile wazyłam przed ciążą) a tej o to zimy przytyłam i waże 57 kg i nic nie pomaga, nie chudnę ani grama i się troche załamałam.

reklama
no ja podobnie jak Agacia po ciazy ( w 9 miesiacu 70 kg;/ ) zaraz w pierwsze lato ważylam 52 kg nawet w pozniejszym okresie 51 kg ale po tej zimie w ktora siedzialam w domu i z nudow czesciej zagladalam do lodowki przybylo mnie 53 kg .......ale i tak mam wrazenie ze jakos mnie wiecej...czyli odpowiadajac na twoje pytanie tak schudlam do wagi sprzed ciazy.

Do góry