reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zdrowie naszych dzieci - wszystko o chorobach, lekach, profilaktyce.

To u nas podobny problem jak u Bluetooth bo zbiera się woda na oknie i wręcz musimy używać pochłaniacza wilgoci:szok: bo w innym przypadku zrobiłby się grzyb. Wprawdzie walczę z M żeby nie dał drugiego bo wtedy może być za sucho (przy jednym dalej zbiera się woda na szybach).

reklama
O) kurcze, u mnie też zbiera sie woda na oknie po nocy. Ale to tak na dole tylko, nie wiem czy to nie przez to że są rolety. I wogóle myślałam, że woda na szybie jest skutkiem różnicy temperatur wewnątrz i na zewnątrz. Ja ogoólnie czuję w nocy, że powietrze suche, ale teraz już nie wiem, skoro mam tą wode na szybie. Chyba nabędę taki barometr- nawet nie wiedziałam, że można sobie coś takiego sprawić, głupia!:zawstydzona/y:

u nas był w koncu wczoraj lekarz i powiedział że to na buzi to potówki. Kazał kupić nadmanganian potasu w tabletkach, rozpuscic w szklance wody, dolac do wanienki przy kapaniu i wacikiem przemywac buzie.
A co do ulewania to jesli nie minie za dwa tgodnie to dostaniemy jakis syrop ale generalnie z czasem samo to mija

Ja jutro się wybieram z Radkiem do ortopedy, a pierwsze szczepienie dopiero mamy 8 listopada. I w listopadzie czeka nas wizyta w Klinice Otolaryngologii.

u nas szczepienia mineły bezobjawowo, więc jestem zadowolona
dzis byliśmy na usg bioderek i niby jest ok i Franek sie mieści w normach co do swojego wieku, ale mamy pieluchować:-(w ciągu dnia chyba odpuszczę ( 1 pielucha na 4 godz.) ale na noc założyłam mu te dwie pieluchy jakoś mi to nie pasuje i wydaje się niewygodne dla dziecka, choć Franek nie protestuje usnął normalnie

kasiula ja miałam zakładać na noc dwie, a zakładam ciągle jedną, ale na cały dzień i noc. W tych dwóch też mi się wydawało jakoś niewygodnie. Zobaczymy czy bedzie jakaś poprawa jak pójdziemy na kontrolę.

reklama
Do góry